Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε Δημήτρη Μανωλά


Αγία  Παρασκευή  14  Μαρτίου  2021

Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε Δημήτρη Μανωλά …

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του  αγαπημένου  μας  συνάδελφου και  φίλου Δημήτρη Μανωλά, που πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 50 ετών. Ο Δημήτρης   έδωσε με αξιοπρέπεια και γενναιότητα  πολύμηνη μάχη για την υγεία του. Η καρδιά του σταμάτησε  στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η απώλεια  του μας γεμίζει λύπη  και πόνο.

Σπούδασε στα ΤΕΙ και  απέκτησε  πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Εργάστηκε ως διδακτικό προσωπικό στο ΤΕΙ Αθήνας. Στη συνέχεια εργάστηκε στην  ΕΡΤ και το 2004 προσλήφθηκε ως τακτικός υπάλληλος. Ήταν ικανός και άριστος  μηχανικός, υπεύθυνος  υπάλληλος,  εργάστηκε με αφοσίωση στην υπηρεσία και προσήλωση στο καθήκον.  Με όραμα και  επιστημονική προσέγγιση για την τεχνολογική ανάπτυξη της ΕΡΤ υπηρέτησε και από τη θέση του Διευθυντή Λειτουργίας Τηλεόρασης. Πρόθυμος, ευσυνείδητος, συνεργάσιμος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους.

Ακούραστη  και πολυτάλαντη προσωπικότητα,  αγάπησε τη  φύση και τη θάλασσα και αφιέρωσε μεγάλο  μέρος από τον  ελεύθερο χρόνο του.  Τις  εμπειρίες του και την αγάπη του για το ψάρεμα περιγράφει σε δύο του βιβλία.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Γαρυφαλιά απέκτησαν δύο παιδιά  τον Αντώνη και τη Μικαέλα.

Αποχαιρετούμε με οδύνη ένα εκλεκτό συνάδελφο που τον χαρακτήριζε η ζωντάνια και η αγάπη για την ζωή, ο οποίος μέχρι και την τελευταία του στιγμή και παρά τις δυσκολίες της ασθένειας του διατηρούσε το χαμόγελό του, την αισιοδοξία του και συνέχιζε να απασχολείται γόνιμα και δημιουργικά, δίνοντας μας  το καλύτερο παράδειγμα ζωής.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Μαρτίου, στις 10:00, στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας  ( Τέρμα οδού Μικράς Ασίας , Άνω Γλυφάδα )

Στην  οικογένεια του, στους γονείς του και στους οικείους  του, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.


Επιθυμία του Δημήτρη και της οικογένειας  του  αντί στεφάνου η ενίσχυση

στην "Κιβωτό του Κόσμου"

ALPHA BANK :               IBAN: GR4801401830183002002003534

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :       IBAN: GR6201101000000010029610242




 

 
GO_TO_TOP