Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Κάλεσμα ενεργής συμμετοχής στον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ

Αγαπητή συναδέλφισσα, αγαπητέ συνάδελφε,

Ο Πανελλήνιος  Σύλλογος  Μηχανικών  &  Τεχνικών  ΕΡΤ έχει δρομολογήσει τις κορυφαίες καταστατικές  διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών, για την ανάδειξη νέου  Διοικητικού  Συμβουλίου   και αντιπροσώπων.

Σε  αυτές τις Εκλογές η συμμετοχή και ψήφος όλων μας έχει  ιδιαίτερη και αποφασιστική σημασία. Ταυτόχρονα η  μεγάλη αριθμητική συμμετοχή κατοχυρώνει και ενδυναμώνει το ρόλο και τη θέση  του ιστορικού μας  Σωματείου και ολόκληρου του Τεχνικού Κλάδου της ΕΡΤ.

Πιστεύουμε ότι  η δική σου  συμμετοχή και η ψήφος σου είναι καθοριστική και αναγκαία στις εκλογικές διαδικασίες του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ.  Εγγυάται  τη συνέχιση της ιστορικής διαδρομής του Συλλόγου μας, την ισχυροποίηση των δικαιωμάτων και  των διεκδικήσεων όλων των τεχνικών.

Μπορείς και τώρα να γίνεις ενεργό μέλος του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, συμπληρώνοντας τη φόρμα που εμφανίζεται εδώ

 
GO_TO_TOP