Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Συγκροτήθηκαν σε σώμα ΔΣ & ΕΕ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Αγία Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συγκροτήθηκαν σε σώμα ΔΣ & ΕΕ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Συναδέλφισσες  –φοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Συλλόγου, από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και την πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου, προς τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ.

Ολοκληρώθηκε έτσι μια τρίμηνη καταστατική και θεσμική διαδικασία από την ανακοίνωση και τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την ομόφωνη επικύρωση της συνένωσης του Τεχνικού κλάδου, την εκλογή των Εφορευτικών Επιτροπών, την υποβολή των υποψηφιοτήτων από όλες τις Υπηρεσιακές Μονάδες σε όλη την Ελλάδα, την περίοδο ανάπτυξης γόνιμου διαλόγου, συζήτησης, και αμφίδρομης επικοινωνίας με τα μέλη μας, μέχρι την κορυφαία εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης και Αντιπροσώπων.

Οι εκλογές διενεργήθηκαν με υπευθυνότητα, σε κλίμα ενωτικό, με τη συσπείρωση και τη συμμετοχή των σδφων, που έφθασε στο 80% σε όλη την Ελλάδα. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την πολυπρόσωπη συμμετοχή των υποψηφίων με την εκλογή και την αντιπροσώπευση όλων των οργανικών Τομέων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια, με αναλογική αντιπροσώπευση μελών των συγχωνευθέντων Συλλόγων, γυναικών και νέων σδφων.

Με όρους ελεύθερης έκφρασης,  συλλογικής προσπάθειας και καταστατικής συνέπειας επιτελέστηκε η ανάδειξη των νέων Οργάνων, η ανανέωση της δημοκρατικής συνδικαλιστικής εκπροσώπησης, η ισχυροποίηση της φωνής μας, η ενιαία δυναμική δράση όλων των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ.


Στη συνεδρίαση του ΔΣ έγινε περιγραφή των καταστατικών λειτουργιών, των ευθυνών και των υποχρεώσεων των μελών του ΔΣ, των άμεσων προτεραιοτήτων, των κοινωνικών δράσεων αλληλεγγύης και της υλοποίησης του προγράμματος δράσης, που διαχρονικά θα επικαιροποιείται και θα συζητείται με όλους τους σδφους και τέλος καθορίστηκαν οργανωτικοί άξονες και λεπτομέρειες για την αποτελεσματικότερη λειτουργία  του ΔΣ και του Συλλόγου.


Συναδέλφισσες, φοι

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΜΗΤΕ έχει ως εξής :

Πρόεδρος                                 Κασιμάτης  Γαβριήλ

Α’ Αντιπρόεδρος                       Νταλαπέρας  Αλέξανδρος

Β’ Αντιπρόεδρος                      Σεργίνης  Χρήστος

Γενικός Γραμματέας               Κούνης  Δημήτριος

Ταμίας                                      Ταμήλια  Ευαγγελία

Ειδικός Γραμματέας               Μπέτση  Νανά

Γραμματέας Δημοσ. Σχέσεων  Συγλέτος Μιχαήλ

Έφορος                                    Αργύρης  Ευάγγελος

Μέλος                                       Βαμβαρέκου  Κωνσταντίνα

Μέλος                                       Βώβος  Γεώργιος

Μέλος                                       Γιαννόπουλος  Χρήστος

Μέλος                                       Μάντζαρης  Δημήτριος

Μέλος                                       Ματλής  Σταύρος

Μέλος                                       Τσιτιρίδης  Ιωάννης

Μέλος                                       Φίλος  Δημήτριος

Η σύνθεση της νέας  Ελεγκτικής Επιτροπής  του ΠΑΣΥΜΗΤΕ έχει ως εξής :

Πρόεδρος                               Καρκαλέτσης  Ιωάννης

Μέλος                                       Κυβετός  Παναγιώτης

Μέλος                                       Μπαλής  Ιωάννης


Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα για την άψογη διενέργεια και διεκπεραίωση της Εκλογικής διαδικασίας, ευχαριστεί τους Υποψηφίους, -φιες, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του Συλλόγου και όλα τα μέλη μας από κάθε γωνιά της χώρας που απαρτίζουν, και στηρίζουν τον Τεχνικό κλάδο ως κεντρικό πυλώνα λειτουργίας της ΕΡΤ.

Ευχόμαστε στα μέλη των οργάνων, τακτικά και αναπληρωματικά καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, αποφασιστικότητα, αταλάντευτη προσήλωση στα καθήκοντα και στις αξίες του συνδικαλισμού για τη σφυρηλάτηση  συναδελφικής συλλογικής ταξικής συνείδησης.

Σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες της ΕΡΤ και των άλλων  ΜΜΕ, με την ευκαιρία των εορτών, ευχόμαστε σταθερή εργασία, υγεία, δύναμη και ευτυχία, το 2017 να είναι ειρηνικό, δημιουργικό και αγωνιστικό !


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Κούνης
 
Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image
GO_TO_TOP