Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Αγωνιστική Συνεργασία - Ενότητα ΠΑΣΥΜΗΤΕ: Ανακοίνωση για τις Εκλογές - Ευχές

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Αγωνιστική Συνεργασία - Ενότητα ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Συναδέλφισσες, -φοι

Οι πρόσφατες εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ στις 8 Δεκ 2016, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα ενότητας, υπευθυνότητας και αποφασιστικότητας σε όλη την Ελλάδα.

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των σδλφων μας στην  εκλογική διαδικασία.  Με την καθοριστική, με την πλατιά συμμετοχή, που έφθασε στο 80%, καταγράφηκε η θέληση μας για την ενιαία, δυναμική, διεκδικητική, αποτελεσματική, συνέχεια της πορείας του Σωματείου.

Μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία:

  • Επισφραγίστηκαν οι καταστατικές, συλλογικές πρωτοβουλίες του προηγούμενου χρόνου, που οδήγησαν στην ενοποίηση του Τεχνικού κλάδου, με τη συνεργασία και την προσπάθεια όλων των μελών και των ΔΣ των Συλλόγων  ΠΣΕΤΑΣ  ΠΑΣΤΕΔ  ΠΑΣΥΜΗΤΕ.
  • Επιβεβαιώθηκε η ανάγκη της συλλογικής, ενωτικής, δράσης, με σεβασμό στο καταστατικό, στα δικαιώματα των σδφων, στο ρόλο του Τεχνικού κλάδου στην Παραγωγική διαδικασία και στα δίκαια και τεκμηριωμένα αιτήματα μας.
  • Καταγράφηκε η θέληση του κάθε μέλους να συνεχίσει, ενοποιημένος ο Σύλλογος μας, δυναμικά τις διεκδικήσεις του κλάδου μας, για όλα τα εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά μας δικαιώματα, αλλά και για όλα όσα μας απασχολούν στην παραγωγή, στην τεχνική λειτουργία  στο Δίκτυο εκπομπής, στην Περιφέρεια και στην ΕΡΤ3, όπως κατατέθηκαν και  αναπτύχτηκαν στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις.
  • Άνοιξαν νέοι δημιουργικοί ορίζοντες στην πορεία του Συλλόγου, με την ανανεωμένη, αντιπροσωπευτική, αναλογική και συμπαγή εκπροσώπηση του Τεχνικού κλάδου στα όργανα Διοίκησης και στους Αντιπροσώπους μας.

Οι ευθύνες των νεοεκλεγμένων στα όργανα του Συλλόγου είναι ακόμα μεγαλύτερες για να αντιμετωπίσουμε συνολικά όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν τον Κλάδο μας, ως κεντρικό πυλώνα λειτουργίας της ΕΡΤ. Ο Σύλλογος πρέπει να είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τους νέους στόχους, το νέο Δ.Σ. να δέχεται και να αντικατοπτρίζει τη θέληση της βάσης, αλλά και η βάση των εργαζομένων ενωτικά και μαζικά να διεκδικεί με όλους τους συνδικαλιστικούς τρόπους τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, στην ΕΡΤ που λειτουργούμε  και για την ΕΡΤ που θέλουμε.

Το προηγούμενο διάστημα κατορθώσαμε να ακουστούν τα προβλήματα και κάποια από αυτά να επιλυθούν. Μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα για ισονομία και δικαιοσύνη στην αμοιβή και στην εργασία, για την εύρυθμη ανεξάρτητη, δημοκρατική λειτουργία της ΕΡΤ με τους εργαζόμενους, την πολιτεία και την κοινωνία !

Καλή δύναμη σε όλους !

Καλές γιορτές με υγεία και δύναμη σε όλη την οικογένεια της ΕΡΤ και των ΜΜΕ !

Ο νέος χρόνος 2017 να γίνει εφαλτήριο Ενότητας  και  Δημιουργίας !

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας !

Αγωνιστική Συνεργασία - Ενότητα ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 
Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image
GO_TO_TOP