Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΠΑΣΟΚ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ

ΠΑΣΟΚ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ

Για αυταρχισμό και στυγνό κομματισμό κατηγορεί την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την κατάθεση κυβερνητικής τροπολογίας για το διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη ΝΕΡΙΤ.

«Η κατάθεση κυβερνητικής τροπολογίας για το διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη ΝΕΡΙΤ, αποτελεί ένα ακόμη βήμα αυταρχισμού και στυγνού κομματισμού», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει:

«Την ώρα που βρίσκεται στη διαβούλευση νομοσχέδιο για τη Δημόσια ΡαδιοΤηλεόραση, η κυβέρνηση καταργεί με την τροπολογία της και την ελάχιστη εγγύηση διαφάνειας και ανεξαρτησίας, μετατρέποντας τη ΝΕΡΙΤ σε Ραδιοτηλεόραση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας δε, απευθυνόμενο προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει:

«Με την ευκαιρία ας μας πει η κα Πρόεδρος της Βουλής εάν ισχύουν οι δεσμεύσεις της για τη μη κατάθεση άσχετων προς το συζητούμενο νομοσχέδιο τροπολογιών».

 

 
GO_TO_TOP