Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΕΠ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2014

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΕΠ

 


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2014


Αναφορικά με την προκήρυξη 1Κ/2014 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα εννέα (259) θέσεων προσωπικού στη Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. Α.Ε., το ΑΣΕΠ έχει δεχτεί μεγάλο πλήθος τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) που αφορούν στον τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στη συγκεκριμένη διαγωνιστική διαδικασία. Διευκρινίζεται εν προκειμένω ότι τα αναγραφόμενα στο από 10 Φεβρουαρίου 2014 δελτίο τύπου τηλέφωνα πληροφοριών του ΑΣΕΠ διατίθενται κυρίως για την παροχή διευκρινίσεων που αφορούν τη σωστή συμπλήρωση - υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ (π.χ. διαδικασία εγγραφής-ταυτοποίησης στις on line υπηρεσίες του ΑΣΕΠ) και όχι για την παροχή πληροφοριών αναφορικά με αποδεκτούς τίτλους σπουδών ανά θέση, κωδικούς απαραίτητων πρόσθετων προσόντων, κωδικούς προκηρυσσόμενων θέσεων κ.λπ.


Στο πλαίσιο αυτό, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), να μελετήσουν προσεκτικά, πριν από την υποβολή των αιτήσεών τους, το σύνολο της προκήρυξης όπως περιλαμβάνεται στα σχετικά ΦΕΚ (1/23-1-2014 & 2/24-1-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του. Στα εν λόγω ΦΕΚ παρέχονται όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πληροφορίες για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (π.χ. αποδεκτοί τίτλοι σπουδών για τις προκηρυσσόμενες θέσεις, κωδικοί τίτλων σπουδών, κωδικοί απαραίτητων πρόσθετων προσόντων, κωδικοί θέσεων, απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, τρόπος απόδειξης της εμπειρίας, προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και υποβολής δικαιολογητικών κ.λπ.). Υπενθυμίζεται ότι ειδικά για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στο Παράρτημα Ε΄ της προκήρυξης παρέχονται πλήρεις και αναλυτικές οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή τους.


Δεδομένου ότι η ευθύνη για τη σωστή συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου, τα ανωτέρω στοιχεία (π.χ. κωδικούς τίτλων κ.λπ.), που προσιδιάζουν στην υποψηφιότητα εκάστου ενδιαφερόμενου, πρέπει να τα αναζητήσει μόνος του ο ίδιος ο υποψήφιος αφού διαβάσει ενδελεχώς και προσεκτικά το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ και την αποφυγή ενδεχόμενων δυσχερειών κατά τη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, συνιστάται πρώτα να εγγραφούν ως μέλη στις Online υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (στη διαδρομή «Online Υπηρεσίες -> Αίτηση Ταυτοποίησης Υποψηφίων») και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης που τους αποστέλλονται στο email τους, να προχωρήσουν στη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης (Ενότητα: «Διαχείριση αιτήσεων» και επιλογή «Νέα ηλ. αίτηση»).


ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ

https://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2014/02/12022014_1.csp;jsessionid=c0a8641630d5fd20d6ccad74442b957bdd7c6026f767.e34Qa3eKaNuSb40Lax4ObxeTbN8Ne6fznA5Pp7ftolbGmkTy


 
GO_TO_TOP