Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Ερωτηματολόγιο για Θετικές εμπειρίες στον εργασιακό χώρο

Ερωτηματολόγιο για Θετικές εμπειρίες στον εργασιακό χώρο

Αγαπητοί/ές,

καλωσήρθατε στην έρευνα αυτή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη των θετικών εμπειριών στον εργασιακό χώρο, η διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο δρουν προστατευτικά για την ψυχική μας υγεία (επιδρώντας σε φαινόμενα όπως το στρες και η επαγγελματική εξουθένωση) και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν τις σχέσεις μας με τους συναδέλφους μας. Οι παρακάτω ερωτήσεις λοιπόν αφορούν σκέψεις και συναισθήματά για τον εργασιακό σας χώρο και απευθύνονται σε εργαζόμενους είτε του ιδιωτικού είτε του δημοσίου τομέα.

Θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και αποτελεί την πρώτη φάση της παρούσας μελέτης.

Παρακαλούμε, απαντήστε στο ερωτηματολόγιο μόνο μία φορά. Η συμμετοχή σας στην έρευνα γίνεται ανώνυμα. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Ο χρόνος που χρειάζεται για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, δεν ξεπερνά τα δεκαπέντε λεπτά. Συμμετέχοντας σε αυτήν την έρευνα, επιβεβαιώνετε ότι είστε από 18 ετών και πάνω, ότι συμμετέχετε εθελοντικά και ότι κατανοείτε ότι οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη αφού το να μάθουμε τα βιώματά σας είναι το πρώτο βήμα για να προτείνουμε εφαρμόσιμες λύσεις με στόχο ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Εάν καθώς συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο αισθανθείτε δυσάρεστα ή κάποια σημεία αυτής της έρευνας δεν σας αρέσουν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον καθηγητή Anthony Montgomery (2310891308, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις γύρω από το σκοπό ή την διαδικασία της έρευνας. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερώτηση ζητήστε μας να σας δώσουμε διευκρινίσεις. Για περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της έρευνας

Κατερίνα Γεωργαντά

Ψυχολόγος, ΜΒΑ

Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Τηλ: 2310 891 308, 6932956068

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

https://kwiksurveys.com/s/guhZ7WzU


 
GO_TO_TOP