Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΣΥΜΗΤΕ 9-8-2012

Αγία Παρασκευή 9 Αυγούστου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Προς τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι η ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, των προτεινομένων από τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, για διορισμό, στις θέσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.), την Παρασκευή 3/8/2012 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.pasimite.gr ) και στη σελίδα (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης facebook.


Σχετικό Video: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#b3b545ab-e57e-41ff-8bbb-333f0b3d4043


Ημερομηνία – Ώρα 3/8/2012 12:00

Χώρος Συνεδρίασης: Αίθουσα«Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ κατά τη συνεδρίαση, με θέμα ημερήσιας διάταξης:«Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, των προτεινομένων, από τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)».





Π
ΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ

 
GO_TO_TOP