Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΥΜΗΤΕ


Ανακοινώθηκαν  από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή  οι συνδυασμοί των υποψηφίων στις εκλογές του ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Αγία Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2020

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ-Α.Ε.» - ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ - μετά την προκήρυξη εκλογών στις 14/1/2021, παρέλαβε τις υποψηφιότητες και τις δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών και

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ:

Για τις εκλογές του Σωματείου μας στις 14 / 01 / 2021  τους κάτωθι συνδυασμούς :


1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.

2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. (Δ.Α.Σ-ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ)

3. ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης του Σωματείου μας και Αντιπροσώπων για την ΠΟΣΠΕΡΤ και το ΕΚΑ, θα γίνουν την Πέμπτη 14 Ιανουάριου 2021 σύμφωνα με την προκήρυξη των εκλογών.


Καλή Πρωτοχρονιά
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΥΛΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 

ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ 2012-2013

Αγία Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2020

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι ,

όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 22/12/20 για την ψήφιση στη Βουλή της διάταξης για την καταβολή των δεδουλευμένων 2012-13 και για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει,  εστάλησαν χθες από την Ειδική  Διαχείριση τα ενημερωτικά σημειώματα ( με  E mail  ), προς τους δικαιούχους με  τα ποσά των δεδουλευμένων ( μικτά ) και τις οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία.
Ο αναφερόμενος Νόμος δημοσιεύθηκε  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με Φ.Ε.Κ. Α'  Αρ.256/ 23.12.2020 , Νόμος 4764 / 2020 , στο Άρθρο 88 περιλαμβάνεται η διάταξη που μας αφορά  :  Ρύθμιση απαιτήσεων δεδουλευμένων αποδοχών εργαζομένων ΕΡΤ Α.Ε.

Επισυνάπτουμε συνημμένο ολόκληρο το  ΦΕΚ.

Ο  Σύλλογος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Ειδικής Διαχείρισης και θα σας ενημερώνει για ότι χρειαστεί.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ειδική Διαχείριση

 E mail : grdiachiristi@ert.gr Τηλ :    210 6092391, -  2392, - 2403, - 2409Fax :     210 6066223

Σε κάθε περίπτωση και για τη γρήγορη διεκπεραίωση της διαδικασίας, ο Σύλλογος είναι έτοιμος να συνδράμει τα μέλη του, με κάθε μέσο συνδικαλιστικό ή νομικό.

Καλές Γιορτές σε όλους  !

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Μαυρίδης

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ 2012-13

Αγία  Παρασκευή  22  Δεκεμβρίου 2020

Ψηφίστηκε η διάταξη για την καταβολή των οφειλόμενων – δεδουλευμένων 2012-13

Συναδέλφισσες συνάδελφοι


Όπως είχαμε ενημερώσει στην ΓΣ της 17ης Δεκεμβρίου το Νομοσχέδιο με τίτλο :

«Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVlD-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις»,

στο οποίο εντάχθηκε η ρύθμιση  για την καταβολή των οφειλόμενων  2012 – 2013 -  στο Άρθ. 64,  κατατέθηκε στη Βουλή στις 17/12/20,  ψηφίστηκε χθες  21/12/20,  αργά το βράδυ - στο Άρθρο 88  - και πλέον αποτελεί νόμο  του κράτους.

Σύμφωνα με τον αναφερόμενο νόμο  ισχύουν τα εξής :

  • Τα ποσά που οφείλονται στους συναδέλφους θα καταβληθούν ακέραια, χωρίς την  περικοπή που προβλεπόταν  με  τη διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

  • Τα ποσά  των οφειλόμενων  είναι ακατάσχετα έναντι τυχόν οφειλών του δικαιούχου προς το Δημόσιο,  τις Τράπεζες ή άλλους.

  • Θα καταβληθούν σε όλους ανεξαιρέτως, δηλ. τακτικό προσωπικό με σύμβαση αορίστου χρόνου, στους συνταξιούχους και σε όλους τους συναδέλφους που είχαν τότε σύμβαση  ορισμένου χρόνου.


Σήμερα το προεδρείο του Συλλόγου  είχε τηλεδιάσκεψη με τον Ειδικό Διαχειριστή κ. Χριστόφορο Σεφέρη  και διευκρινίστηκαν  τα παρακάτω:

Α .   Όσοι  δεν έχουν προσφύγει δικαστικά  θα λάβουν τα οφειλόμενα ποσά  άμεσα, μετά  από ενημερωτικό E mail,  που θα τους στείλει  αύριο 23/12/20  η  Ειδική  Διαχείριση  με το τελικό ποσό της οφειλής  ( τα μικτά  και τα καθαρά ) και στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν ότι αποδέχονται τα ποσά,  ώστε να  γίνει η πίστωση  στο λογαριασμό τους.

Β  .  Όσοι έχουν χάσει τα δικαστήρια και δεν έχουν κινήσει διαδικασία έφεσης υπάγονται στην ίδια διαδικασία καταβολής  με την προηγούμενη.

Γ  .  Όσοι έχουν ακόμη δικαστικές εκκρεμότητες πρώτου ή δεύτερου βαθμού πρέπει οι ίδιοι ή  οι δικηγόροι τους να  προσκομίσουν επίσης  στην Ειδική Διαχείριση  το δικόγραφο παραίτησης   από τη  γραμματεία  του αρμόδιου δικαστηρίου.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Μια εκκρεμότητα οκτώ ετών και βασική διεκδίκηση του Σωματείου μας,  όπως δείχνουν τα πράγματα επιλύεται οριστικά  με ένα ικανοποιητικό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση και για τη γρήγορη διεκπεραίωση της διαδικασίας, σας ενημερώνουμε ότι  ο Σύλλογος είναι έτοιμος να συνδράμει τα μέλη του, με κάθε μέσο συνδικαλιστικό ή νομικό.

Καλές Γιορτές σε όλους  !

Για το Δ.Σ.

O Πρόεδρος Γαβριήλ Κασιμάτης 

Ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Μαυρίδης.

 

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΣΥΜΗΤΕ. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Έπειτα από τα παραπάνω η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε στις 19 Δεκεμβρίου 2020 και αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης και αντιπροσώπων στις Δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής τους την 14η Ιανουαρίου 2021 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 εως και 19:00.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΥΛΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Νίκη της συλλογικής λειτουργίας και της Δημοκρατίας


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες 17 Δεκεμβρίου 2020, με μεγάλη επιτυχία η εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Συλλόγου μας.

Με οδηγό τις αποφάσεις του εκλεγμένου ΔΣ και τη ΓΣ της 7ης Φεβρουαρίου - που με συντριπτική πλειοψηφία ζήτησε εκλογές - έγινε η προσέλευση των συναδέλφων μας, από όλους τους εργασιακούς χώρους, με στόχο την πολυάριθμη συμμετοχή και την υποδειγματική διαδικασία στη συνεδρίαση της ΓΣ.

Επιθυμία και αταλάντευτη θέση όλων των μελών είναι να μη παραβιάσει κανείς τη δικαστική απόφαση 1882/20 και να αποκτήσει ο σύλλογος αιρετή διοίκηση και νέους αντιπροσώπους. Ένας σύλλογος ευρύς, ενιαίος που να καλύπτει ολόκληρο τον Τεχνικό κλάδο της ΕΡΤ, με μέλη αποφασισμένα και προσηλωμένα στη συλλογική λειτουργία και στην παραπέρα ισχυροποίησή του.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε στην χθεσινή ΓΣ, γιατί :

  • είχε μεγάλη μαζικότητα στις συγκεκριμένες συνθήκες

  • τηρήθηκαν σχολαστικά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Covid

  • τα μέλη ακολούθησαν με υπομονή και υπευθυνότητα μια ιδιαίτερα τυπική και χρονοβόρα διαδικασία, έτσι όπως τη ζήτησε η δικαστική αντιπρόσωπος και το προεδρείο της ΓΣ.

  • είχε μαζική συμμετοχή σε όλες τις ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν

  • απεικονίζεται αδιαμφισβήτητα από τα αποτελέσματα του απολογισμού

Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ υπόγραψαν την συμμετοχή τους 95 συνάδελφοι μόνο από την Αττική, συμμετείχε επίσης με ηλεκτρονικό τρόπο μεγάλος αριθμός συναδέλφων από την περιφέρεια, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν τους δόθηκε η δυνατότητα φυσικής παρουσίας

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός και το Πρόγραμμα Δράσης  με ολιγόλεπτη τοποθέτηση από τον πρόεδρο του ΔΣ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Οικονομικός Απολογισμός, (8/4/2019 εώς 13/12/2019) και (13/12/2019 εώς 16/12/2020), ο Προϋπολογισμός   και διαβάστηκε η Έκθεση της ΕΕ. 

Έγιναν τοποθετήσεις και από μέλη που εργάζονται εκτός Αττικής μέσω τηλεφώνου.

Ψηφίστηκε ο απολογισμός του ΔΣ

Αποτελέσματα ψηφοφορίας απολογισμού :

Με ψηφοφορία επιλέχτηκε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ως δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, μέσω της οποίας θα αντιπροσωπεύεται ο σύλλογος στη ΓΣΕΕ.

Εκλέχτηκε Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και 16 τοπικές εφορευτικές επιτροπές, για τα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα, στα οποία θα ψηφίσουν τα μέλη μας στις επερχόμενες Εκλογές .

Συναδέφισσες και συνάδελφοι, αύριο θα συνεδριάσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για να προκηρύξει τις ΕΚΛΟΓΕΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Δεχτήκαμε και δεχτήκατε άνανδρες και πρωτοφανείς επιθέσεις, επειδή είχαμε υποχρέωση και αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για την ύπαρξη και τη συνέχεια του ιστορικού μας Σωματείου. Σε αυτές τις επιθέσεις σταθήκαμε όρθιοι και δικαιωθήκαμε, επειδή όλα τα μέλη με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα απάντησαν με ένα ηχηρό ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


και ΤΩΡΑ έχουμε ΕΚΛΟΓΕΣ στον ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Καλές γιορτές σε όλους !


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κασιμάτης 

Ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Μαυρίδης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Προς το     ΔΣ του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ                 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας και της καραντίνας βρίσκει τον κόσμο της εργασίας όχι μόνο απροστάτευτο αλλά και να δέχεται την αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης. Μετά την αντιδημοκρατική παρέμβαση στο χώρο των συνδικάτων και των συλλόγων, μέσω της κατάργησης των συνελεύσεων και την υποχρεωτική ηλεκτρονική ψηφοφορία, ο νόμος Πέτσα για τα Μ.Μ.Ε επιβάλλει ως κανονικότητα τις ελαστικές μορφές εργασίας και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις απολύσεις. Ειδικά στην ΕΡΤ, ενώ έχουμε πολλές συνταξιοδοτήσεις, δεν γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, παρά μόνο συμβάσεις έργου και εργολαβίες.

Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία θα πρέπει να απαντήσουμε ενωμένοι και με τρόπο αποτελεσματικό. Οι προσωπικές επιθέσεις με εμπάθεια, αντί γόνιμης κριτικής, δεν προωθούν το κλίμα της ενότητας που χρειαζόμαστε τώρα. Τα πέντε "εκλεγμένα μέλη σε ΔΣ του τότε ενιαίου ψηφοδελτίου", κινούνται σε αυτό το πλαίσιο όταν κάνουν χαρακτηρισμούς του τύπου "παραταξιάρχης", "Ναπο-λέων", για τους αντιπάλους τους, τους οποίους χαρακτηρίζουν μέχρι και φερέφωνα της Κυβέρνησης! Μήπως αυτοί οι ίδιοι θα έπρεπε να χαρακτηριστούν "κυβερνητικοί" καθώς πριν από 12 μήνες κατάργησαν το εκλεγμένο ΔΣ καταφεύγοντας στα δικαστήρια; Οι ενέργειές τους ασφαλώς εξυπηρετούσαν τη Διοίκηση της ΕΡΤ, αφού με αυτόν τον τρόπο  κατέστησαν ανενεργό το Σύλλογο ( ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ ) ώστε να ανασταλούν τόσο οι διαπραγματεύσεις για Σ.Σ.Ε όσο κι οποιαδήποτε αντίδρασή μας στις αντεργατικές πολιτικές.

Ειδικότερα, πρέπει να τονίσουμε την απραξία του Συλλόγου στην ΕΡΤ 3 το διάστημα που στηνόταν το νέο οργανόγραμμα και γίνονταν οι νέες τοποθετήσεις προϊσταμένων και προσωπικού. Κατά τη δική μας άποψη έκαναν λανθασμένες κινήσεις αλλά εμείς δεν τους αποκαλέσαμε "κυβερνητικούς". Λανθασμένες κινήσεις που θα χαρακτηρίζονταν κι ως αντιδημοκρατικές όταν:

•δεν στήριξαν την απόφαση των συνελεύσεων της Θεσσαλονίκης για κινητοποιήσεις, ενώ μέσα στη συνέλευση έλεγαν ότι θα στήριζαν οποιαδήποτε απόφαση των εργαζομένων.

•ενώ η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του συλλόγου στις 7/2/2020 αποφάσισε να γίνουν εκλογές, αυτοί κωλυσιεργούσαν ακυρώνοντας την απόφαση της Γ.Σ.

Αλλά όταν ενδιαφέρει η υπερίσχυση των απόψεων μόνο για τη νομή της συνδικαλιστικής εξουσίας, τότε αυτή η εμμονή καταλήγει και σε διαστρέβλωση των λόγων του αντιπάλου. Γιατί μιλούν συνεχώς για την κατάργηση της κάλπης και την αντικατάστασή της με ηλεκτρονική ψηφοφορία όταν ο Σύλλογος στην τελευταία του ανακοίνωση το αναφέρει ρητά ότι:  "....οργάνωσε και αποφάσισε τη  σύσταση 17 Εκλογικών Τμημάτων σε όλη την Ελλάδα,  έτσι ώστε όλα τα μέλη μας, όπου και αν εργάζονται, να έχουν τη δυνατότητα της πρόσβασης στην κάλπη,  με φυσική παρουσία, ..."; Τόσο ψεύδος μπροστά στα μάτια μας;

Είμαστε ενάντιοι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία όταν καταργούνται οι  συνελεύσεις και οι κάλπες για την ανάδειξη συλλογικών οργάνων.

Είμαστε ενάντιοι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική χρήση των ηλεκτρονικών μέσων.

Είμαστε όμως και υπέρ της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων όταν δίνουν λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που δημιουργεί η καραντίνα και βαθαίνουν τη δημοκρατία. Όπως π.χ. να έχουν τη δυνατότητα οι συνάδελφοι που βρίσκονται στην περιφέρεια ισότιμα να παρακολουθούν τις συνελεύσεις και να παρεμβαίνουν σ’ αυτές.

Ο Σύλλογος πρέπει να τελειώνει δημοκρατικά με την εκλογική διαδικασία ώστε να καταστεί εξωστρεφής και αποτελεσματικός στις δράσεις του, για να οργανώσει τον αγώνα ενάντια στις επιθέσεις που δέχονται οι τεχνικοί και γενικότερα ο κόσμος της εργασίας.


ΤΕΧΝΙΚΟΙ  ΕΡΤ3:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  , ΜΠΟΡΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  , ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ  , ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
OΡΕΣΤΙΑΔΑ:  ΡΑΛΛΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ΓΟΥΓΟΥΛΙΔΗΣ  ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ:  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΛΟΣ:  ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΒΑΒΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΔΗΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ             

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ       

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΑΓΑΘΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ: ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

Σελίδα 2 από 271

Απρίλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

1. Α-Δ ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ ΚΥΘΗΡΩΝ.JPG
Image Detail
DSC03140.JPG
Image Detail
GO_TO_TOP