Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε 13/ 7/ 17

Αγία Παρασκευή 13 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση - Καταγγελία


Συναδέλφισσες -φοι

Καταγγέλλουμε τη σημερινή προσωρινή διοίκηση της ΕΡΤ που θέλει να καταργήσει κάθε έννοια διαφάνειας στα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ΕΡΤ.  Κάθε δικαίωμα και καθήκον των εργαζομένων, των τεχνικών και των μελών του Συλλόγου για ενημέρωση και διαβούλευση, για κατάθεση άποψης και πρότασης με λόγο και θέση για τα θέματα, της ΕΡΤ, για αυτά που συζητούνται στο Δ. Σ. της Εταιρείας, ειδικά όσα αφορούν τον Τεχνικό κλάδο. Το θεσμικό, δημοκρατικό και συλλογικό δικαίωμα μας και εχθές παραβιάστηκε και καταστρατηγήθηκε βάναυσα στη συνεδρίαση  του  Δ.Σ της ΕΡΤ που με μια ιδιότυπη σύνθεση, ονομάστηκε «απαρτία».

Αυτή η ‘’απαρτία’’  είχε  στην «ημερήσια  διάταξη»  μεταξύ  των  θεμάτων και  εκείνα  που εξ αντικειμένου  είναι  μείζονος σημασίας  για  την λειτουργία  και το μέλλον  της ΕΡΤ, που  αφορούν  σε  τεχνικά  ζητήματα και για τα οποία η ίδια η  διοίκηση της  εταιρείας  έκρινε  ότι είχε υποχρέωση να  κληθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΜΗΤΕ  με το θεσμικό του ρόλο, της εκπροσώπησης του κλάδου. Μια πρόσκληση  που εκτός της διαφάνειας και της λογικής είναι επιταγή του νόμου 1264 κλπ και ιδιαίτερα  του  νόμου για την  ΕΡΤ 4324/2015  (άρθρο 9 παρ10).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, ανταποκρίθηκε και παρέστη στο ξεκίνημα της συνεδρίασης. Μόλις ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και πριν οτιδήποτε άλλο έγινε  αποδέκτης  μιας ανέντιμης και  αήθους  επίθεσης  από  τον  παρευρισκόμενο καλεσμένο προσωρινό ΓΔ  Τεχνολογίας  κ. Μιχαλίτση,  ο οποίος  σε έξαλλη  κατάσταση  και φωνάζοντας  απαιτούσε ! από  τον  πρόεδρό του Συλλόγου  να  φύγει  έξω  από  την αίθουσα. Ο πρόεδρος μας  ζήτησε από τον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ να επιληφθεί και να τον προστατεύσει από αυτήν  την  απρόκλητη, ανοίκεια και αήθη επίθεση και αντί αυτής  του ζητήθηκε να αποχωρήσει !!! προκειμένου να συσκεφθούν και να αποφασίσουν σχετικά με το αν  θα  εξακολουθήσει να παρευρίσκεται στην ενημέρωση του Δ.Σ. της ΕΡΤ ή  θα  υιοθετηθεί  η  απαίτηση του κ. Μιχαλίτση.


Τελικά  το Δ.Σ. της ΕΡΤ, μετά από παρέλευση αρκετής ώρας ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΥΜΗΤΕ ότι   ΟΜΟΦΩΝΑ δεν  επιθυμούν  την παρουσία  του  θεσμικού εκπροσώπου  των τεχνικών της ΕΡΤ.  Με  αφορμή  δηλαδή την …ανεξήγητη  «έκρηξη»  του  άλλου καλεσμένου τους, το «ξανασκέφτηκαν»  και  αποφάσισαν  ότι κακώς  είχαν  προσκαλέσει  την εκπροσώπηση  του  Συλλόγου μας.

Ναι, καλά διαβάσατε, ΟΜΟΦΩΝΑ. Δηλαδή και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ Μεταξάς, ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος που είχε κάνει την πρόσκληση και δύο ακόμα μέλη του Δ.Σ., σε μια ιδιότυπη, αμφισβητήσιμη ως προς τη νομιμότητα, για εμάς, συνεδρίαση καταστρατήγησαν κάθε έννοια δικαίου και έννομου συμφέροντος, και δεν προστάτευσαν τον θεσμικό εκπρόσωπο των τεχνικών, αν και το ζήτησε επανειλημμένως. Δεν προστάτεψαν όμως και την ΕΡΤ και το ίδιο το Δ.Σ. με την  «κεκλεισμένων των θυρών»  απόφασή του,  κατέδειξε  την αλήθεια  αυτού  που σοφά  έλεγε ο  Γκάντι ότι  δηλαδή  «Το να ξέρεις πιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις είναι η μεγαλύτερη δειλία».


Ομόφωνα δεν ήθελαν να ενημερωθούμε για το πιο σημαντικό θέμα της συνεδρίασης  που αφορούσε την προμήθεια των πομπών της ψηφιακής μετάδοσης που καθυστερεί με ευθύνη της διοίκησης και την ΓΔ Τεχνολογίας όλο αυτό το διάστημα. Ετοιμάζουν νέο διαγωνισμό με το 1/3 του συνολικού  αριθμού των πομπών, που χρειάζεται η ΕΡΤ, χωρίς να διατίθεται ο αναγκαίος προϋπολογισμός κάτι που απειλεί την ύπαρξη της δεύτερης πολυπλεξίας και διαιωνίζει την εξάρτηση της ΕΡΤ από την DIGEA.


Συναδέλφισσες -φοι

Έχει γίνει κοινή πεποίθηση ότι θέλουν να παίρνουν αποφάσεις ‘’εν κρυπτώ’’ αρνούμενοι το διάλογο, τη διαφάνεια και τη διαβούλευση παραβιάζοντας το Νόμο που τα κατοχυρώνει. Συνεχίζουν να απορρίπτουν τις προτάσεις του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας για εκσυγχρονισμό του τεχνολογικού εξοπλισμού, για απεξάρτηση από το βρόγχο  της Digea και των άλλων εργολάβων, για πλήρωση των κενών θέσεων εργασίας στις Τεχνικές Μονάδες παραγωγής, συντήρησης και εκπομπής. Συνεχίζεται η ανεπαρκής λειτουργία της ΓΔ Τεχνολογίας που το ΔΣ της ΕΡΤ κατέγραψε και έτσι η DIGEA έφτασε στο σημείο να απειλεί και να εκβιάζει την ΕΡΤ και την ελεύθερη εκπομπή των προγραμμάτων της αλλά και την παραχώρηση έναντι ευτελούς ενοικίου όλων των κέντρων εκπομπής και των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ. Συνεχίζεται η υποβάθμιση των Περιφερειακών Σταθμών, της ΕΡΤ3 και του Δικτύου Εκπομπής. Συνεχίζεται η απαξίωση κρίσιμων υπηρεσιακών μονάδων και της Δημόσιας περιουσίας της ΕΡΤ. Συνεχίζεται η μετάδοση υποβαθμισμένου και τεχνικά ακατάλληλου προγράμματος ακυρώνοντας τις Υπηρεσιακές διαδικασίες, το σεβασμό στον τηλεθεατή και τις συμβάσεις προμηθειών. Συνεχίζεται να μην  εφαρμόζονται προηγούμενες αποφάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ για την απόδοση των  δαπανών κίνησης και διαβίωσης στους σδφους του Δικτύου Εκπομπής. Συνεχίζεται να μην αποδίδεται το νόμιμο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, ούτε η πραγματική πρόσθετη και νυχτερινή εργασία, καθώς και η  μισθολογική ένταξη της προϋπηρεσίας μας.

Ο Σύλλογός μας δεν αποδέχεται αυτές τις λειτουργίες, τις καταγγέλλει με το πιο έντονο τρόπο, θα συνεχίσει να εργάζεται για το Δημόσιο συμφέρον του Φορέα, για την αναπτυξιακή, ανταγωνιστική λειτουργία της ΕΡΤ, για την ΕΡΤ που αξίζει σε όλους μας και στην Κοινωνία που τη στηρίζει. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η προσπάθεια το επόμενο διάστημα, με τη νέα Διοίκηση, θα δικαιωθεί.

Δεν απεμπολούμε τα δικαιώματά μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας που τη λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Εμείς  σαν ΠΑΣΥΜΗΤΕ  και εργαζόμενοι  της  ΕΡΤ  έχουμε αποδείξει  και σε πιο δύσκολους  καιρούς  ότι  δεν  υποχωρούμε  όποτε και  αν  χρειαστεί  βάζουμε  πρώτοι  το στήθος  μας  μπροστά  για  να προστατέψουμε  το συλλογικό δίκιο και τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά  και το  δημόσιο  αγαθό,  που προσφέρει ή  θα  έπρεπε να προσφέρει  η ΕΡΤ.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Κούνης


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ 920/2017

Αγία Παρασκευή 9 Μαΐου 2017

                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες –φοι
 
Οι εξελίξεις για τα ζητήματα της ΕΡΤ, ειδικά μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ 920/2017, σε σχέση με τους σδφους του Τεχνικού Κλάδου και όλους τους εργαζόμενους, επιβάλουν την εγρήγορση μας, για αντικειμενική και υπεύθυνη ενημέρωση και αντίστοιχα να διαμορφώσουμε και να πάρουμε υπεύθυνη θέση. Αναμφισβήτητα αυτή η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό θετικό βήμα για την αδιάλειπτη συνέχεια της εργασιακή μας σχέσης, για την επίλυση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών εκκρεμοτήτων, μετά την αναβίωση της ΕΡΤ και των συμβάσεων μας. Είναι μια σημαντική κατάκτηση, αποτέλεσμα της συνεχούς και σθεναρής διεκδίκησης του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΡΤ και του Συλλόγου μας.
 

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε διεξοδικά το θέμα της ΚΥΑ αποτιμώντας το κεντρικό θετικό στοιχείο αλλά και μια σειρά αρνητικά και ασάφειες που περιέχει. Όπως η ανέκκλητη δήλωση παραίτησης από το σύνολο των τυχόν εκκρεμών δικαστικών διεκδικήσεων, ο παράνομος υπολογισμός των υπερημεριών σύμφωνα με το Ν 4024/11 και όχι με τον τελευταίο μισθό, η πρόθεση συμψηφισμού με εισοδήματα από τυχόν αυτοαπασχόληση ή παροχή υπηρεσιών σε τρίτους με οποιοδήποτε είδος σύμβασης (εργασίας, έργου, ανεξαρτήτων υπηρεσιών κλπ), ή οι αόριστες κυρώσεις σε περίπτωση τυχόν άπρακτης παρέλευσης της προθεσμίας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις γνωμοδοτήσεις των Νομικών Συμβούλων, τις τελευταίες εξελίξεις με προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ και μεγάλου αριθμού σδφων στο ΣΤΕ, για την ακύρωση της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης ανέκκλητης παραίτησης, την επικοινωνία και τη διαβούλευση με το Υπουργείο, όπου διαφαίνεται η πρόθεση για τροποποίηση και διόρθωση των αρνητικών σημείων, θεωρούμε ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Κερδίσαμε το πιο σημαντικό, που όλοι μαζί παλεύαμε, την κατοχύρωση της αδιάκοπης συνέχειας του εργασιακού μας βίου. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη νόμιμη και δίκαιη ένταξη μας στα μισθολογικά κλιμάκια, τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας των σδφων του ΠΔ164/2004 και των νεοπροσληφθέντων, το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και όλα όσα παράνομα και καταχρηστικά μας αποστερούνται.


Σε κάθε περίπτωση υπάρχει χρόνος. Χρειάζεται από όλους μας αυτοσυγκράτηση προσβλέποντας σε νεότερα θετικά αποτελέσματα πριν προβούμε σε βεβιασμένες κινήσεις. Το ΔΣ ενιαίο και συμπαγές υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των μελών μας και θα συνεχίσει σε όλη τη διαδικασία αυτής της υπόθεσης. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και το ΔΣ σε συνεχές ανοικτό συμβούλιο.
Η νέα σύνθεση του Δ. Σ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ έχει ως εξής :


Συναδέλφισσες, φοι

Στη σημερινή συνεδρίαση έγινε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Πρόεδρος                              Κασιμάτης Γαβριήλ

Α’ Αντιπρόεδρος                     Βώβος Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος                     Σεργίνης Χρήστος

Γενικός Γραμματέας                Κούνης Δημήτριος

Ταμίας                                  Ταμήλια Ευαγγελία

Ειδικός Γραμματέας                Μπέτση Νανά

Γραμματέας Δημ. Σχ.              Συγλέτος Μιχαήλ

Έφορος                                Αργύρης Ευάγγελος

Μέλος                                  Βαμβαρέκου Κωνσταντίνα

Μέλος                                  Γιαννόπουλος Χρήστος

Μέλος                                  Μάντζαρης Δημήτριος

Μέλος                                  Ματλής Σταύρος

Μέλος                                  Τσιτιρίδης Ιωάννης

Μέλος                                  Φίλος Δημήτριος

Μέλος                                  Φλώρος Δημήτριος
                                                               Για το ΔΣ

                 Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

              Γαβριήλ Κασιμάτης                                                  Δημήτριος Κούνης              Με την παράκληση να αναρτηθεί


ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 432

15342 Αγία Παρασκευή

Ιστοσελίδα: www.pasimite.gr

E-mail: pasimite1@yahoo.gr

Τηλ. 210 6066266

Fax: 210 6066265

 

Ευχές από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών & Τεχνικών ΕΡΤ
Ο ΠΑΣΥΜΗΤΕ εύχεται στα μέλη του, στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και στα ΜΜΕ

Καλή Ανάσταση με υγεία και δύναμη
 

Τακτική ΓΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 14:00

Αγία Παρασκευή 20 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα και συγκαλεί την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 30/3/2017 και ώρα 14:00 στο Studio E της Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Λεωφ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, συγκαλείται δεύτερη συνεδρίαση στις 3/4/2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία τότε το Δ.Σ. συγκαλεί τρίτη συνεδρίαση :

TAKTIKH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

στις 6  Απριλίου  2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 14:00

στο Studio Ε  στο  Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

Με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Ενημέρωση (Εργασιακά, Μισθολογικά, Ασφαλιστικά, ΓΚΠ, Οργανόγραμμα)
  2. Διοικητικός Απολογισμός
  3. Οικονομικός Απολογισμός - Έκθεση Ε.Ε.
  4. Οικονομικός Προϋπολογισμός
  5. Διεκδικήσεις του Τεχνικού κλάδου (μισθολογικά κλιμάκια, προϋπηρεσία, επιδόματα ανθυγιεινής επικίνδυνης εργασίας, ειδικότητες, πρόσθετη απασχόληση, εκτός έδρας μετακινήσεις κ. α.)
  6. ΚΥΑ αναβίωσης, δεδουλευμένα 2012-2013, προσλήψεις Τεχνικών
  7. Τεχνική ανάπτυξη της ΕΡΤ, εξοπλισμός, DIGEA

 Η προσέλευση όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν δικαίωμα απουσίας 3 ωρών από την εργασία τους, όσοι υπηρετούν στην Αττική και 24 ωρών, όσοι υπηρετούν στην Περιφέρεια (εκτός από τα εντελώς απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μέλη μας).


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Κούνης

 

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Δημήτρης Κουμπιάς χαιρετίζει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου

Η ΠΟΕΣΥ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, που έχει καθιερώσει η Unesco, τιμώντας το Μέσον και την ιδιαίτερη συμβολή του στην ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ για την πρόσκληση σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να τιμήσει και να αναδείξει το ρόλο και τη σημασία ενός σημαντικού Μέσου Μαζικής Επικοινωνίας & Ενημέρωσης, όπως είναι το ραδιόφωνο.
Και ταυτόχρονα να αναζητήσει τρόπους διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των ραδιοφωνικών οργανισμών, για να προωθήσουν την πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ελευθερία της έκφρασης στα ερτζιανά.
Το ραδιόφωνο, αντίθετα με άλλα ΜΜΕ, όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία την τεχνολογική έκρηξη – κυρίως του διαδικτύου –, αλλά την αξιοποίησε και έγινε πιο δυνατό.
Παρά τις ριζικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχέονται η πληροφορία και η ενημέρωση το ραδιόφωνο είναι μια διαρκής πλατφόρμα που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, αποτελώντας σημαντική πηγή πληροφοριών και γνώσεων, που εκτείνονται σε γενιές και πολιτισμούς.


Δημήτρης   Γ.  Κουμπιάς

Πρόεδρος της  ΠΟΕΣΥ
 

ΠΑΣΥΜΗΤΕ εκδήλωση την Δευτέρα13 Φεβρουρίου με θέμα: Το δικό μας Ραδιόφωνο - Η ιστορική καταξίωση & οι προκλήσεις του μέλλοντος


Η 13η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη από την Unesco στον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Ραδιοφώνου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ συμμετέχει στον εορτασμό αυτό τιμώντας το Ραδιόφωνο και την ιδιαίτερη συμβολή του στην ενημέρωση, στην μόρφωση και στην ψυχαγωγία των λαών   

τη Δευτέρα 13 Φεβρουρίου 2017  στις  18:00   

στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Studio C),  Μεσογείων 432  Αγία Παρασκευή

διοργανώνουμε εκδήλωση με θέμα :

Το δικό μας Ραδιόφωνο  -  Η ιστορική καταξίωση και οι προκλήσεις του μέλλοντος 


Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ: Πρόγραμμα 


Για το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας


Γαβριήλ Κασιμάτης                                                               Δημήτριος Κούνης
 

Σελίδα 10 από 268

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

Κέντρο Εκπομπής Τσεμπερού_8.j...
Image Detail
fcp-2.jpg
Image Detail
GO_TO_TOP