Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

7 Νοέμβρη Ενωτική Μαζική ΓΣ των Τεχνικών της ΕΡΤ

Αγία Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2016


ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ  ΓΣ  ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

Συναδέλφισσες, φοι

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει διανύσαμε μια περίοδο στην οποία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διεκπεραίωσε μια σειρά από νομικές και καταστατικές ενέργειες, για την ουσιαστική και τυπική λειτουργία του ιστορικού Σωματείου μας.

Καταγράψαμε τα προβλήματα του κλάδου και όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας, καθώς και όσα ζητήματα υποβαθμίζουν το ρόλο μας και την λειτουργία της ΕΡΤ, διατυπώσαμε ένα συνεκτικό πλαίσιο διεκδικήσεων, ώστε να αναδειχθούν και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα σε ορισμένα από αυτά.

Κατακτήσαμε και προχωρήσαμε στην ενοποίηση και στην κοινή πορεία όλων των Μηχανικών, Τεχνικών, Εργοδηγών, κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας της ΕΡΤ, αίτημα και θέληση όλων των συναδέλφων του Τεχνικού Κλάδου.

Τώρα όλοι μαζί  ΠΣΕΤΑΣ, ΠΑΣΤΕΔ, ΠΑΣΥΜΗΤΕ συμμετέχουμε αποφασιστικά στη :

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ

τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00

στο  Ραδιομέγαρο - Studio E

Λεωφόρος. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή

Συναδέλφισσες, φοι

Ο Σύλλογος μας είναι ισχυρός και ενωμένος, έχουμε φωνή και θέλουμε να ακούγεται δυνατά, για αυτό συμμετέχουμε όλοι αποφασιστικά σε αυτές τις κορυφαίες καταστατικές διαδικασίες, για την προοπτική των σδλφων μας και της ΕΡΤ.

Στην Γενική Συνέλευση, που θα γίνει ουσιαστικός, παραγωγικός διάλογος σε όσα μας αφορούν, διοικητικός, και οικονομικός απολογισμός, πρόγραμμα δράσης, προϋπολογισμός και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Στην Εκλογική διαδικασία, που θα ακολουθήσει, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, του ΠΑΣΥΜΗΤΕ και για την εκλογή των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΠΟΣΠΕΡΤ και στο ΕΚΑ.

Όλοι μαζί μπορούμε για το μέλλον του Τεχνικού κλάδου και της ΕΡΤ.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης

 

 

7 Νοεμβρίου-Εκδήλωση ΠΑΣΥΜΗΤΕ για τα 50 Χρόνια Ελληνικής Τηλεόρασης

Συναδέλφισσες, φοι

φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Τηλεόρασης, από την ΕΡΤ.

Με αφορμή αυτή την επέτειο ο Σύλλογος μας τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στις 10:00 πμ 
στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Studio E) Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή διοργανώνει εκδήλωση με θέμα :

50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση μας.

Ανοίξτε παραπλεύρως το πρόγραμμα της εκδήλωσης κλικ.

Συναδελφικά

Για το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γαβριήλ Κασιμάτης Χριστόφορος Κοκώνης

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 7/11/2016

Αγία Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα σήμερα 24/10/2016 και σας καλεί σε Γενική Συνέλευση, στις 3/11/2016 και ώρα 14:00 στο Studio E, της Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Λεωφ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, συγκαλείται δεύτερη συνεδρίαση στις 4/11/2016, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία τότε το Δ.Σ. συγκαλεί τρίτη συνεδρίαση :

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

στις 7  Νοεμβρίου  2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 14:00

στο  Studio Ε  στο  Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

Με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

 1. Ενημέρωση (Εργασιακά, Μισθολογικά, Ασφαλιστικά ζητήματα, κ.α.)

 2. Διοικητικός Απολογισμός

 3. Οικονομικός Απολογισμός - Έκθεση Ε.Ε.

 4. Οικονομικός Προϋπολογισμός

 5. Ενότητα Συνδικαλιστικού Κινήματος στην ΕΡΤ

 6. Επιλογή Δευτεροβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης για αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ

 7. Σύσταση Εκλογικών τμημάτων

 8. Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών για τη διενέργεια των Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων Οργάνων Διοίκησης και Αντιπροσώπων στις Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις

 9. Εξουσιοδότηση Προεδρείου για απεργιακές κινητοποιήσεις

Η προσέλευση όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν δικαίωμα απουσίας 3 ωρών από την εργασία τους, όσοι υπηρετούν στην Αττική και 24 ωρών, όσοι υπηρετούν στην Περιφέρεια (εκτός από τα εντελώς απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μέλη μας).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου

Αγία Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, φοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών και τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης και Ελεγκτικής Επιτροπής. Ολοκληρώθηκε έτσι μια διαδικασία που ήταν αναγκαία, για την καταστατική λειτουργία των οργάνων του Συλλόγου μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένας εκτεταμένος, γόνιμος διάλογος με τα ΔΣ των Συλλόγων, με τα μέλη μας και με τα μέλη των τεχνικών σωματείων της ΕΡΤ, που κατέδειξε με σαφήνεια την ανάγκη για ενιαία οργάνωση και εκπροσώπηση των εργαζομένων του Τεχνικού κλάδου της ΕΡΤ. Παράλληλα το ΔΣ και τα μέλη μας μέσα από μια διαρκή επικοινωνία κατέγραψαν τα προβλήματα του κλάδου, κατέθεσαν προτάσεις και θέσεις τεκμηριωμένες, καταφέραμε να αναδείξουμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο διεκδικήσεων, θέσεων  και λύσεων που πραγματικά εκφράζει όλο τον Τεχνικό κλάδο.

Στη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, τονίστηκε από όλα τα μέλη, η σημασία των διεκδικήσεων και των παρεμβάσεων του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης, της ανάδειξης των προβλημάτων του Τεχνικού κλάδου και των μελών μας, της διατύπωσης εφικτών προτάσεων και λύσεων, σε όλα τα ζητήματα που η Διοίκηση της ΕΡΤ έχει παγώσει, εις βάρος των συναδέλφων μας και της λειτουργίας της ΕΡΤ.

Τονίστηκε η επιβεβλημένη και ώριμη πλέον ανάγκη να καταρτιστεί ειδικό μισθολόγιο για την ΕΡΤ και τα άλλα Δημόσια ΜΜΕ, με ισότιμη μισθολογική και ασφαλιστική αντιμετώπιση όλων των ειδικοτήτων και κλάδων των εργαζομένων, ώστε να μην αποτελούν οι τεχνικοί προσωπικό β’ κατηγορίας, να αναγνωριστεί η πραγματική προϋπηρεσία όλων των σδλφων του Π.Δ. 164/2004 και των άλλων κατηγοριών, να συνυπολογιστούν τα επιδόματα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, που παράνομα δεν αποδίδονται, να γίνεται έγκαιρη, ακέραιη και δίκαιη αμοιβή προσθέτων και αργιών, να δοθεί στις βάρδιες το βοήθημα τροφής όπως σε όλες τις ΔΕΚΟ, να επανέλθει η ομαδική ασφάλιση, να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και να αρθούν όλες εν γένει οι αδικίες και ανισότητες που υπάρχουν σήμερα, μέσα από την ολοκλήρωση και υπογραφή ΣΣΕ, όπως ο Νόμος 4324/2015 ορίζει.

Επεξεργαζόμαστε, καταθέτουμε προτάσεις και διεκδικούμε από τη Διοίκηση, την επίλυση όλων των ζητημάτων, που δυσχεραίνουν τη λειτουργία και την ανάπτυξη της ΕΡΤ, όπως οι φραγμοί και η μετατροπή των εκτός έδρας μετακινήσεων προς τα ΚΕ και τις εγκαταστάσεις Δικτύου σε εντός έδρας με  όριο τα 250 χλμ., όταν οι σδλφοι μας είναι υποχρεωμένοι να διανύουν πάνω από 1000 χλμ. το μήνα χωρίς αποζημίωση. Όπως το πάγωμα των επενδύσεων τεχνολογικής ανάπτυξης, όπως επίσης ο μηδενισμός των δαπανών για ανταλλακτικά και για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων παραγωγής και του δικτύου εκπομπής, όπως η συνέχιση των απαράδεκτων συμβάσεων με DIGEA και εργολάβους, και το πιο σημαντικό οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού σε πολλές μονάδες του Τεχνικού τομέα.

Συναδέλφισσες, φοι

Τα θέματα που μας απασχολούν είναι πολύ περισσότερα, εσείς τα γνωρίζετε σε κάθε μονάδα παραγωγής και χώρο εργασίας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στους Περιφερειακούς Σταθμούς, στα ΚΕ και σε κάθε σημείο λειτουργίας και ενημέρωσης που έχει παρουσία η ΕΡΤ, εσείς τα αντιμετωπίζετε πρώτα και μαζί τα αναδεικνύουμε, για να ξεκινήσει διάλογος και να υπάρξουν λύσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις μετά από συνεχείς και επίπονες προσπάθειες, όπως στο ευαίσθητο θέμα των αδειών μητρότητας και πρόσφατα στο χρονίζον ζήτημα των αδειών ασθένειας μικρής και μεγάλης διάρκειας, αποδείχτηκε το δίκαιο των αιτημάτων μας και είχαμε θετικά αποτελέσματα, σε άλλες περιπτώσεις δρομολογούνται οι διαδικασίες, για διοικητικές και νομοθετικές παρεμβάσεις, όπως στα επιδόματα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας και στο μισθολογικό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όμως μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιόνται με διαρκή και ακούραστη προσπάθεια, με την παρουσία μας και τις θέσεις για κάθε ζήτημα, με την ενότητα και τη δική σας συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα.

Για όλους αυτούς τους λόγους συνεχίζουμε την προσπάθεια μας πιο δυναμικά, επιταχύνουμε τη διαδικασία ενοποίησης του Σωματείων του Τεχνικού κλάδου, με το ρόλο και τη θεσμική παρουσία του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, με ανεμπόδιστη και ισότιμη συμμετοχή όλων των συναδέλφων του χώρου, ανεξάρτητα βαθμίδας και ειδικότητας, με στόχο την ενιαία έκφραση, τη μαζικότητα, τη προοπτική του κλάδου και της ΕΡΤ. Έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με την Διοίκηση, συζητήσεις με τους σδλφους στους χώρους δουλειάς και με θεματικές ενότητες. Θα ανακοινωθεί η Γενική Συνέλευση με την ουσιαστική και ενιαία παρουσία όλων μας, θα γίνει απολογισμός, πρόγραμμα δράσης και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, που θα οδηγήσει το Σύλλογο μας σε αρχαιρεσίες σε όλη την Ελλάδα, για την εκλογή νέων οργάνων και αντιπροσώπων στην ΠΟΣΠΕΡΤ και στο Εργατικό Κέντρο, μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες, το σεβασμό και την τήρηση του καταστατικού και τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Συναδέλφισσες, φοι

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΜΗΤΕ έχει ως εξής :

    Πρόεδρος                                 Κασιμάτης Γαβριήλ

    Γενικός Γραμματέας                  Κοκκώνης Χριστόφορος

    Α’ Αντιπρόεδρος                       Βώβος Γεώργιος

    Β’ Αντιπρόεδρος                       Νταλαπέρας Αλέξανδρος

    Ειδικός Γραμματέας                  Κασσελούρης Θωμάς

    Ταμίας                                     Κούρος Χάρης

    Έφορος                                   Ρεμούνδος Γαβριήλ

    Γραμματέας Δημοσ. Σχέσεων    Παύλου Παναγιώτης

    Μέλος                                      Γκιόκας Ιωάννης

    Μέλος                                      Δεληπάλλας Αθανάσιος

    Μέλος                                      Κοτσιώνη Μηλιά

    Μέλος                                      Μαντάς Κώστας

    Μέλος                                      Σαββίδης Ανέστης

    Μέλος                                      Τιμοθέου Αναστασία

    Μέλος                                      Χατζάκης Στέφανος

Η Ελεγκτική Επιτροπή του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ  συγκροτείται από τους συναδέλφους :

    Παπαδόπουλο Θεμιστοκλή

    Καραμπέτσιο Γεράσιμο

    Δερβιτσιώτη Παναγιώτη

Σημείωση: Ο σδλφος Θανάσης Δεληπάλλας επιφορτίστηκε με την ενημέρωση και την επικοινωνία, για ζητήματα που αφορούν την ΕΡΤ3.

Βασική προϋπόθεση και στόχος να μη λείψει κανείς μας, από τις ΓΣ, την εκλογική διαδικασία και το διάλογο που θα αναπτυχθεί, συμμετέχοντας ο καθένας ξεχωριστά με τα αιτήματα, τις θέσεις και τις προτάσεις του, για ένα ισχυρό ενιαίο Σωματείο, για δυναμική, αντιπροσωπευτική, Πανελλαδική εκπροσώπηση όλων. Ενωτικά και συντεταγμένα αγωνιζόμαστε για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ΕΡΤ, για την κατοχύρωση και την διεύρυνση των δικαιωμάτων μας.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 

Καλό ταξίδι Συνάδελφε

Αγία Παρασκευή 14 Ιουνίου 2016

Καλό ταξίδι Ναπολέοντα..Η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί μία τραγική απώλεια …


Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος Ναπολέων Φερεντίνος πρόωρα και άδικα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 48 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθειά θλίψη.


Ο Ναπολέων εργαζόταν στην ΕΡΤ από το 1989 ως ηλεκτρονικός, στα εξωτερικά φορητά συνεργεία. Εργάστηκε με ήθος και επαγγελματισμό, ήταν άριστος Τεχνικός και σημαντικό κεφάλαιο για τον τεχνικό κλάδο.


Αντιστάθηκε στο κλείσιμο της ΕΡΤ και στο ‘μαύρο’ και δε σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την ύπαρξη του Δημόσιου φορέα Ενημέρωσης και Πολιτισμού.


 Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ευσυνειδησία και  την αγωνιστικότητα του.


 Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα 14 Ιουνίου 2016 ώρα 16:00, στο 3ο νεκροταφείο στο Αιγάλεω.


Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε.…


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 

Η απάντηση μας στο αφήγημα τους ...

ΠΑΣΥΜΗΤΕ – ΠΑΣΤΕΔ – ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ

Αγία Παρασκευή 3 Ιούνη 2016

Συνάδελφοι, σες


Είναι γνωστό ότι η ΕΡΤ διοικείται από πολλαπλά και πολυεπίπεδα κέντρα αποφάσεων, κάτι που επιβεβαιώνεται με την ανώνυμη και ανυπόγραφη απάντηση.

Ο συντάκτης, -ρια  της απολογητικής ανακοίνωσης της ΕΡΤ, παραθέτει και πάλι το γνωστό αφήγημα με το χιλιοειπωμένο ‘’δεν δύναται’’… και προφανώς δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί το δίκαιο των αιτημάτων μας, αλλά και να μην επιβεβαιώσει τις διαπιστωμένες ελλείψεις προσωπικού. Πουθενά όμως δεν αναφέρει ποια ζητήματα έχουν επιλύσει. Δυστυχώς κανένα. Γιατί για να δοθούν λύσεις πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες και όχι ευχολόγια.

Φυσικά, και η διαβούλευση που επικαλούνται - με τα θεσμικά μας όργανα - δεν έγινε ποτέ.

Σε όσες προσπάθειες διαλόγου έχουμε κάνει, εισπράττουμε παραινέσεις υπομονής, υπεκφυγές και κροκοδείλια δάκρυα, το επαναλαμβανόμενο ‘‘δεν δύνανται’’ και ενίοτε έμμεσες απειλές για τα χειρότερα. Υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές. Οι εντολές και  η μέθη της εξουσίας δεν τους επιτρέπουν να αφουγκραστούν της ανάγκες της κοινωνίας και των εργαζομένων και καταφεύγουν στην επιθετική και παραπλανητική ρητορεία.

Αφού, την ίδια ώρα που δημοσιευόταν η παραπλανητική και ψευδής ανακοίνωση της ΕΡΤ, συνέχιζαν το χορό με τους εργολάβους αναρτούσαν νέες αποφάσεις (ΑΔΑ  ΨΞΤΦ465Θ1Ε – ΙΨΟ, ΑΔΑ Ω3Α9465Θ1Ε– ΕΒΚ) και παραχωρούσαν στην Αστυνομία, επιπλέον αναγκαίους για την ΕΡΤ χώρους και εγκαταστάσεις της Κατεχάκη  (ΑΔΑ  Ω4ΚΤ465Θ1Ε - 6ΓΠ).

Επομένως, τις αποφάσεις για εργολαβίες τις συνεχίζουν, την Κατεχάκη την εγκαταλείπουν, τα πτυχία, τις ειδικότητες, και όλο το νομοθετικό πλαίσιο προσλήψεων - ΑΣΕΠ το καταστρατηγούν, το ανταποδοτικό τέλος εξακολουθούν να μην το αξιοποιούν για τους σκοπούς, που το Σύνταγμα, οι Νόμοι και Ευρωπαϊκοί κανόνες ορίζουν ρητά, προσποιούμενοι μείωση κόστους, ώστε το περισσότερο να δοθεί για τους ξένους τοκογλύφους.

Στην προχθεσινή μας ανακοίνωση θέσαμε ορισμένα από τα ζητήματα που υπερβαίνουν την ανοχή και την αντοχή των συναδέλφων μας, αφού τα αποτελέσματα των πεπραγμένων τους τα βιώνουμε όλοι καθημερινά :

 • Οι εργαζόμενοι με την απαξίωση των επαγγελματικών μας προσόντων, τη μείωση μισθών μας, την απώλεια των  ασφαλιστικών μας παροχών και την καταστρατήγηση εργασιακών μας δικαιωμάτων.
 • Η ίδια η ΕΡΤ, με την έλλειψη αναπτυξιακού, τεχνολογικού και παραγωγικού σχεδιασμού, με τη συρρίκνωση των Υπηρεσιών στο Κέντρο και στην Περιφέρεια, με την αφαίρεση αναγκαίων μονάδων και εγκαταστάσεων, με την παράδοσή της στα ιδιωτικά συμφέροντα, με τη συνεχή μείωση του προσωπικού και με τα καθοδικά ποσοστά τηλεθέασης και ακρόασης.
 • Η κοινωνία με τους φραγμούς-στην έκφρασή της-και τη φίμωση της, με την υποβάθμιση του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού προγράμματος, με την απουσία πρωτογενούς εσωτερικής παραγωγής πολιτιστικού, μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, ανάλογο με τις προσδοκίες του, τη στήριξή του και τη συνδρομή του στην ΕΡΤ.

Όσο μας αφορά θα συνεχίσουμε με μεράκι και επαγγελματισμό, για την εύρυθμη λειτουργία και την ύπαρξη της ΕΡΤ, δεν θα ανεχτούμε όμως άλλο εμπαιγμό, ούτε θα επιτρέψουμε την απώλεια των δικαιωμάτων μας και θα ελέγχουμε τη Διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, όπως έχουμε χρέος απέναντι στον Ελληνικό λαό.


Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων


  ΠΑΣΥΜΗΤΕ       ΠΑΣΤΕΔ             ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ


Ο Πρόεδρος              Γ. Κασιμάτης             Δ. Κούνης               Β. Λιαπίκος


Ο Γ. Γραμματέας       Χ. Κοκκώνης             Χ. Γιαννόπουλος      Α. Ρούντος
 

Σελίδα 9 από 264

Ιανουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronics 2018

Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώΚέντρο Εκπομπής AM Τρίπολης_1....
Image Detail
DSC01939.JPG
Image Detail
GO_TO_TOP