Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΔΟΕΑΠ

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ

 

Γενική Συνέλευση εργαζομένων της ΕΡΤ3

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ3

 

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, από όλες τις ειδικότητες, που συμμετείχαμε σε γενική συνέλευση στις 27/4/2018, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τον τρόπο λειτουργίας και τις συνθήκες εργασίας, καθώς και την αγωνία μας για την πορεία της ΕΡΤ και ΕΡΤ3.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στο οργανόγραμμα για την ΕΡΤ που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. διότι:
    1 καταρτίστηκε εν κρυπτώ, με μη δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων
    2 κατοχυρώνει την υπάρχουσα κατάσταση που είναι υπεύθυνη για τις παθογένειες της ΕΡΤ και τα προβλήματα των εργαζομένων
    3 δεν εκφράζει κάποιο στρατηγικό σχεδιασμό για την εκπλήρωση του κοινωνικού ρόλου που καλείται να επιτελέσει η ΕΡΤ και δεν ολοκληρώνεται με τον απαιτούμενο αριθμό των εργαζομένων που χρειάζεται
    4 κατακερματίζει τη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας, επιχειρώντας να  παγιώσει την κάλυψη των τεχνικών κενών με εσωτερικές μετακινήσεις, την ώρα που η ΕΡΤ έχει τρομερή έλλειψη προσωπικού
    5 καταργεί τη Διεύθυνση Μελετών και Ανάπτυξης, σε μια εποχή όπου η τεχνολογική αναβάθμιση είναι αναγκαία
    6 δημιουργεί προϋποθέσεις ασφυκτικού ελέγχου της ενημέρωσης μέσα από το newsroom. Δεν πρόκειται απλά για ένα εργαλείο συντονισμού των ενημερωτικών μέσων της ΕΡΤ αλλά για ένα συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης στην ιεράρχηση της επικαιρότητας και στον καθορισμό των στόχων, προτεραιοτήτων και αναγκών για την κάλυψή της, σε στενή επαφή με την πολιτική εξουσία.  
    7 δεν περιλαμβάνει καμία δέσμευση της διοίκησης για την τύχη και τη αντιμετώπιση της συνεχούς  υποβάθμισης των 19 περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ.
   
Μήπως τελικά, διοίκηση και κυβέρνηση επιθυμούν να καταστήσουν την ΕΡΤ «μικρή και ευέλικτη», όπως το μοντέλο της ΝΕΡΙΤ;

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου Μαζική - δυναμική ΓΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Αγία Παρασκευή 26 Απρίλη 2018


Δελτίο Τύπου

Μαζική - δυναμική ΓΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Συναδέλφισσες , -φοι

Πραγματοποιήθηκε η  ετήσια τακτική ΓΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ  σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα που μας απασχολούν παραμένουν άλυτα αυξάνοντας την ανησυχία στους εργαζόμενους και τους Τεχνικούς που υπηρετούν την ΕΡΤ και τα αδιέξοδα στην ίδια την εταιρία και το μέλλον της.

Τα μέλη του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, όλοι εμείς, δείξαμε το πραγματικό διαχρονικό μας ενδιαφέρον με την μαζική και δυναμική μας συμμετοχή -  από όλους τους χώρους δουλειάς, από Αθήνα, Περιφέρεια και ΕΡΤ3, ενδυναμώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο σε ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία και τη λειτουργία της ΕΡΤ.

Στη συζήτηση του διοικητικού απολογισμού ιδιαίτερα επισημάνθηκαν οι θέσεις του Συλλόγου και η αντίθεση μας πάνω σε καίρια ζητήματα όπως :

 • Τη συνεχώς αυξανόμενη παρουσία εργολάβων σε πολλούς τομείς, που εισάγει εργασιακές συνθήκες γαλέρας στους σδφους που χρησιμοποιούν  και υποβαθμίζει το παραγόμενο προϊόν σε σχέση με τη ποιότητα και τις τεχνικές προδιαγραφές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
 • Η επιτακτική πλέον ανάγκη για την πλήρωση των κενών θέσεων εργασίας σε όλες τις τεχνικές μονάδες και τις υπηρεσίες με σταθερές σχέσεις εργασίας,  νόμιμη  και δίκαιη αμοιβή και ασφάλιση
 • Η εισήγηση του νέου οργανογράμματος της ΕΡΤ που επιφέρει καίριο πλήγμα στη λειτουργία του Τεχνικού Κλάδου, με το κατακερματισμό της οργανωτικής δομής της ΓΔ Τεχνολογίας και με βλαπτικό αποτέλεσμα στο παραγόμενο έργο. Στην ουσία επαναφέρεται η κάθετη δομή ανάπτυξης των τεχνικών τμημάτων ανά μέσο, ενός μοντέλου ανάπτυξης δομών και προσωπικού δηλαδή, που κινείται σε εντελώς αντίθετη πορεία σε σχέση με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.
 • Τα ερωτήματα και οι ανησυχίες μας σχετικά με τη δομή και λειτουργία της ΕΡΤnet  μετά την υπαγωγή στο Υπουργείο Οικονομικών, επισημαίνοντας και πάλι  σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε να αλλοιωθεί ή να αμφισβητηθεί η αυτόνομη ανάπτυξη και λειτουργία του Δικτύου Εκπομπής της ΕΡΤ , οι θέσεις και  οι  όροι εργασίας σε αυτό.

Επίσης αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες και οι δράσεις του ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Δείτε εδώ:

   Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.


Υπερψηφίστηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός και ο προσδιορισμός της συνδικαλιστικής εισφοράς στα 4 € με ισότιμη κατανομή στο Σύλλογο και στην Ομοσπονδία, όπως ζητούσαν τα μέλη μας λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Επίσης επαναβεβαιώθηκε η δέσμευση του συλλόγου για αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.

 Στη ΓΣ ήσαν  118  παρόντες.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της ΓΣ :

                        Διοικητικός              Οικονομικός            Οικονομικός

                        απολογισμός          απολογισμός          προϋπολογισμός

Ψήφισαν                  99                               99                               99

Άκυρα                       0                                 0                                0

Υπέρ                       95                               97                               96

Κατά                         3                                 2                                3

Λευκά                       1                                 0                                0


 

Περισσότερα...

 

Γενική Συνέλευση ΠΑΣΥΜΗΤΕ - Διοικητικός Απολογισμός

Στη ΓΣ  του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ  στη συζήτηση για το Διοικητικό Απολογισμό αναλύθηκαν οι  ενέργειες και  δράσεις του ΔΣ σχετικά με :

 • Παραστάσεις και επιστολές  στη Διοίκηση και στο Υπουργείο για τις θέσεις εργασίας, τα μισθολογικά, επιδόματα  ΕΑΕ και τις προϋπηρεσίες.
 • Τις κανονικές άδειες και τη δυνατότητα παράτασης.
 • Τις παραστάσεις και τις επιστολές με τις  προτάσεις μας για Τεχνικά ζητήματα ανάπτυξης της  ΕΡΤ  στο  Υπουργείο  Ψηφιακής  Πολιτικής.
 • Τις συναντήσεις στο  Υπουργείο Εργασίας  για το  Ασφαλιστικό και τον ΕΔΟΕΑΠ.
 • Τις διεκδικήσεις για τα Βαρέα και ανθυγιεινά στην Επικουρική ασφάλιση & στην Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
 • Τις συναντήσεις στο  Υπουργείο Οικονομικών  για το μισθολογικό, την ΚΥΑ και τα δεδουλευμένα 2012-13.
 • Τις Προτάσεις για την ανάπτυξη της εσωτερικής παραγωγής και της Τεχνικής ανάπτυξης για τα εκτός έδρας, για τα ωράρια κ.α. σε σύσκεψη με συμμετοχή όλων των υπηρεσιακών παραγόντων.
 • Την έγκαιρη και τεκμηριωμένη τοποθέτησή μας στο σχέδιο της πρότασης του Οργανογράμματος, τόσο στο ΔΣ, όσο και σε έκτακτη ΓΣ. Εκφράσαμε με επιχειρήματα  την έντονη αντίθεσή μας, καθώς και τις προτάσεις μας.
 • Την απαίτηση για πραγματικό Τεχνικό Έλεγχο του προγράμματος και τη στήριξη στους σδφους, που τον πραγματοποιούν με ευσυνειδησία, με συνεχείς παραστάσεις στη Διοίκηση, με απόσυρση του τεχνικά ακατάλληλου προγράμματος, με επιστολές διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, για την τήρηση του κανονισμού προμηθειών, των συμβάσεων προμήθειας προγράμματος και την αξιοπιστία της ΕΡΤ.
 • Την απαίτηση για εκτός έδρας με ασφάλεια και αξιοπρέπεια στις μετακινήσεις, στη διαμονή,  και σίτιση.
 • Την επιμόρφωση  και την εκπαίδευση  των μελών μας σε συνεργασία  με το ΤΕΙ Αθήνας (τώρα Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Τη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμβολή του Υπουργείου Παιδείας και της ΕΡΤ.
 • Τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας με αποδοχές, έως 10 μέρες, η οποία υλοποιήθηκε από τη Διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να την επεκτείνουμε.
 • Τις συναντήσεις με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας  και τον Ειδικό Γραμματέα, για τα ωράρια, τις κανονικές άδεις, τις ημέρες ανάπαυσης, τα πρόσθετα, το σύστημα Εργάνη  και  άλλα εργασιακά θέματα.
 • Τη μεταφορά των σδφων εντός και εκτός  Υπηρεσίας  τις νυκτερινές ώρες  και  την αποζημίωση της δαπάνης βενζίνης ή Ταξί.
 • Τη διαρκή επικοινωνία με τα μέλη μας στην Αθήνα και στην Περιφέρεια στους χώρους δουλειάς.
 • Την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο, με σύγκληση του ΔΣ στην ΕΡΤ3, για όλα τα τοπικά θέματα, συναντήσεις στα Τμήματα Τ/Ο και Ρ/Φ, επίσκεψη στο ΚΕ  ΑΜ  Μαλγάρων  και την αναγκαιότητα  επαναλειτουργίας του.
 • Την οργάνωση ενημερωτικών  συζητήσεων για το Ραδιόφωνο, για το ασφαλιστικό, για τα εργασιακά.
 • Την αλληλεγγύη στους σδφους στο  Βήμα FM  και στο  MEGA Channel.
 • Τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και ημερίδες στο χώρο της Ραδιοφωνίας & της Τηλεόρασης,  τοποθετήσεις και  ομιλίες.
 

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ , ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Συναδέλφισσες, -φοι,


Πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ  για το νέο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΡΤ (Οργανόγραμμα).


Ο Σύλλογος μας κατέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τον Τεχνικό  Τομέα, έτσι όπως τεκμηριώθηκαν μέσα από θεσμικές διαδικασίες Γενικές Συνελεύσεις και  Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Αποστέλλουμε συνημμένα τις θέσεις του Συλλόγου όπως κατατέθηκαν, καθώς και  το σχέδιο της Διοίκησης.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


 

Επιστολή του ΠΑΣΥΜΗΤΕ στο ΔΣ της ΕΡΤ για το Οργανόγραμμα

Αγία Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Προς

τον  Πρόεδρο  ΔΣ της ΕΡΤ, κ.  Λεοντή

τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ,  κ.  Κωστόπουλο

τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ,  κ.  Θαλασσινό

το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, κα Τσατσαρώνη

το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, κ. Μεταξά

 Θέσεις  για την πρόταση αναμόρφωσης

του Εσωτερικού κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ (Οργανόγραμμα)

Εισαγωγικό

Ο Υπηρεσιακός Οργανισμός ενός Φορέα είναι ο χάρτης διάταξης και απεικόνισης, της σύνθεσης, της ανθρωποδύναμης, των αρμοδιοτήτων, των επιχειρησιακών καθηκόντων αλλά και του ιεραρχικού επιπέδου κάθε υπηρεσιακής μονάδας.

Απεικονίζει, καταγράφει  και περιγράφει την οργανωτική διάρθρωση μιας εταιρείας η ενός οργανισμού σε σχέση με τις λειτουργίες που εκτελεί, με το έργο  που πρέπει  να διεκπεραιώσει, με το αριθμό των θέσεων εργασίας που χρειάζεται, με τις ειδικότητες και την επιστημονική – επαγγελματική εξειδίκευση που χρειάζεται. Απεικονίζει και περιγράφει τις συνέργειες, τις επικοινωνίες και συνεννοήσεις με  τυποποίηση διαδικασιών ώστε να παραχθεί το καλλίτερο, το πιο ποιοτικό, το ποιο ανταγωνιστικό  προϊόν για τον φορέα με τρόπο αποτελεσματικό, παραγωγικό.

Ένα οργανόγραμμα θα πρέπει να διασφαλίζει τη λειτουργική οργανωτική δομή, χωρίς επικαλύψεις αρμοδιοτήτων υποχρεώσεων και καθηκόντων σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας της Διοίκησης και  σε όλο το πλέγμα της δραστηριότητας του Φορέα.

Σχολιασμός του σημερινού και του προτεινόμενου οργανογράμματος

Το Οργανόγραμμα που λειτουργούμε σήμερα έχει ελλείψεις και χρειάζεται βελτιώσεις, προσθήκες και τροποποιήσεις. Το σωματείο μας έχει εκφράσει τις παρατηρήσεις και προτάσεις βελτίωσης όπως τη Δομή και την περιγραφή των Περιφερειακών Σταθμών και των Κέντρων Εκπομπής της Δ/νσης Δικτύου Εκπομπής, την ύπαρξη του Τμήματος ηχογραφήσεων Μουσικών Συνόλων και του Τμήματος Κινηματογραφίας και πρωτογενούς οπτικοακουστικής παραγωγής, αλλά το πιο αναγκαίο την καταγραφή του αριθμού των Οργανικών θέσεων στις Υπηρεσιακές Μονάδες. Επίσης όπως προβλέπεται και στο Νόμο αναγκαία προϋπόθεση κατάρτισης Οργανογράμματος είναι η ύπαρξη στρατηγικού σχεδιασμού του Φορέα κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει.

Όμως και  αυτή η πρόταση Οργανογράμματος έχει τις ίδιες ελλείψεις με το  ισχύον και ακόμα περισσότερες, δεν εμπεριέχει τον αριθμό των Οργανικών θέσεων, που είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη διασφάλισή τους και επίσης δεν έχει υπάρξει ούτε έχει συζητηθεί το στρατηγικό σχέδιο της ΕΡΤ, έτσι ώστε να καταρτιστεί ένα Οργανόγραμμα που θα το υπηρετεί.

Καταθέτουμε τις παρατηρήσεις και τις διαφωνίες μας σε σχέση με τις μονάδες του Τεχνικού Τομέα.

ΓΔ Τεχνολογίας

Προτείνεται πρωτοφανής κατακερματισμός, πολυδιάσπαση, υποβάθμιση και συρρίκνωση του τεχνικού κλάδου και της ΓΔ Τεχνολογίας κάτι που αν συντελεστεί θα προκαλέσει άμεσες και βλαπτικές συνέπειες στην ίδια την Τεχνική λειτουργία όλων των τομέων ευθύνης, των παραγωγικών δυνατοτήτων κυρίως εις βάρος της εσωτερικής παραγωγής με άμεσο αντίκτυπο στο παραγόμενο έργο της ΕΡΤ.

Η απουσία Διεύθυνσης Μελετών και Ανάπτυξης καταδικάζει  ένα τεχνικό φορέα σε μια  μόνιμη τεχνολογική υποβάθμιση και υστέρηση έναντι των ανταγωνιστών.  Αυτό συντελείται σε μια περίοδο, που όσο ποτέ άλλοτε, η ΕΡΤ είναι αναγκαίο να προχωρήσει με γοργά βήματα σε μεγάλες τεχνικές επενδύσεις για την άμεση τεχνολογική της αναβάθμιση, στη βάση των νέων τεχνολογικών δεδομένων,  με στόχο ένα παραγόμενο  έργο σύγχρονο και ποιοτικό.

Η πρόταση για κατάργηση του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης των Περιφερειακών  Σταθμών αφαιρεί από όλο τον ιστό της Περιφέρειας τη δυνατότητα σύγχρονης τεχνολογικά αναβαθμισμένης και παραγωγικής λειτουργίας των Σταθμών για την ενημέρωση, το πρόγραμμα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό  και τον πολιτισμό. Βασική μας θέση και πρόταση είναι  οι Περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΤ να λειτουργούν ως ολοκληρωμένες Ραδιοτηλεοπτικές Μονάδες με σύγχρονα Τεχνικά μέσα, μεθόδους λειτουργίας  και τρόπους ζωντανής σύνδεσης  με  τον Κεντρικό  Έλεγχο Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας στην Αθήνα και στην ΕΡΤ3,  αλλά και μεταξύ τους. Αυτό εξασφαλίζει οικονομίες μεγάλης κλίμακας και αποτελεσματικότερης λειτουργίας, που με την απουσία αυτού του Τμήματος δεν θα γίνει ποτέ εφικτό.

Η πρόταση για την υπαγωγή του συνόλου των Τεχνικών και Ανθρώπινων πόρων και του συνόλου των Μέσων Παραγωγής  της  Τεχνικής Λειτουργίας Τηλεόρασης στον Ενημερωτικό και Ειδησεογραφικό Τομέα είναι αδιανόητη αφού, εκτός των άλλων, αλλοιώνει το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία της ΕΡΤ ως δημόσιου φορέα Ενημέρωσης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας του Ελληνικού λαού  και της ομογένειας.

Ταυτόχρονα δεν διαθέτει στην ΓΔ Τηλεόρασης  ούτε  τα στοιχειώδη Τεχνικά μέσα, ούτε το τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό,  για την υλοποίηση οποιασδήποτε παραγωγής Πολιτιστικού και ψυχαγωγικού Προγράμματος, που ο Νόμος προβλέπει, που ζητά η κοινωνία, που αποτελεί υποχρέωση του Δημόσιου Φορέα.

Από όλα τα παραπάνω διαφαίνεται ότι η υπό συζήτηση πρόταση κατά περίεργο τρόπο εντοπίζει τις αδυναμίες και τις δυσλειτουργίες του υπηρεσιακού έργου της ΕΡΤ  μόνο στον Τεχνικό Τομέα της, όπου και προτείνονται οι ουσιωδέστερες παρεμβάσεις. Προτείνεται  η κατάργηση στρατηγικών και αναγκαίων Υπηρεσιακών μονάδων τόσο σε επίπεδο Δ/νσεων όσο και σε επίπεδο Τμημάτων και παράλληλα ο κατακερματισμός της ΓΔ Τεχνολογίας και του τεχνικού κλάδου με τη μεταφορά παραγωγικών Δ/νσεων και Τμημάτων σε άλλες ΓΔ με εντελώς διαφορετικό  αντικείμενο έργου, ενώ απουσιάζει η οργανωτική διάρθρωση της ΕΡΤ3.

Οι παραπάνω θέσεις και απόψεις τεκμηριώθηκαν μέσα από Θεσμικές διαδικασίες του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Η πρόταση  του  Συλλόγου φαίνεται στο επόμενο διάγραμμα.

 

Το  Δ. Σ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 

ΟργανόγρΑΑ

 

Σελίδα 7 από 268

Οκτώμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

Κέντρο Εκπομπής Πλάκα Αλεξανδρ...
Image Detail
ΚΕ ΠΑΓΓΑΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1.jpg
Image Detail
GO_TO_TOP