Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Νέα αναμονή για την ΕΡΤ

Νέα αναμονή για την ΕΡΤ

07/03/2015

Πριν από το Eurogroup της Δευτέρας θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ. Παράλληλα το σχέδιο θα αποσταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να πιστοποιηθεί πως δεν υπάρχει επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, καθώς τα έσοδα θα προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος.

 

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε επικοινωνία του υπουργού επικρατείας, με το σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Πέτρου Μάη για να υπάρξει αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης. Η κυβέρνηση από την πλευρά της δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων, όπως για παράδειγμα να μην έχει αποδοθεί για το 2014 η προσδιορισμένη εισφορά των 91 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του κράτους. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο το βάρος με την προϋπολογισμένη εισφορά του 2015 θα είναι τεράστιο για τη νέα ΕΡΤ, αφού θα πλησιάζει τα 200 εκατ. ευρώ.

Ο νόμος που συντάσσεται θα έχει ως βάση τον ιδρυτικό Νόμο λειτουργίας της ΕΡΤ, όμως είναι πολύ πιθανό να απορροφήσει τη ΝΕΡΙΤ ΑΕ, ώστε «να μην υπάρξει μαύρο» και να μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα κάποιες από τις συμβάσεις της εταιρείας, όπως αυτή του Champions League.

 

http://www.typologies.gr

 

 

Κατρούγκαλος: Να μην συνυπολογιστούν στις 15.000 οι επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ

Κατρούγκαλος: Να μην συνυπολογιστούν στις 15.000 οι επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ

07 Μαρ. 2015


Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε το Σάββατο ότι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης παραμένει οι επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ να μην συνυπολογιστούν στις 15.000 προβλεπόμενες προσλήψεις στο Δημόσιο για το 2015.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ζήτημα αυτό, ο υπουργός τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με τους εταίρους είναι σε εξέλιξη και είπε: «Θα δούμε πώς θα καταλήξει».

Παράλληλα, ο Γ. Κατρούγκαλος ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή το πολύ την μεθεπόμενη θα τεθεί σε διαβούλευση το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο θα περιλαμβάνει και την επαναφορά των 3.920 διαθέσιμων και απολυμένων υπαλλήλων του Δημοσίου.


http://tvxs.gr/news/ellada/katroygkalos-na-min-synypologistoyn-stis-15000-oi-epanaproslipseis-stin-ert

 

Government to table bill reinstating public TV ERT on Monday

Government to table bill reinstating public TV ERT on Monday

On Monday, the government will table a draft bill to parliament on the reopening of former public broadcaster ERT, which was shut down by the previous government.

Theo Ioannou |

07 Mar. 15

 

The bill will include provisions for the return of the employees who were laid off in 2013, when the-then New Democracy-led government coalition closed it down, and for a smooth transition to ERT from the state channel NERIT which replaced it. It will also include an audit of NERIT.

The government said the new state TV will be competitive and will operate based on its true mission, which is to inform, educate and entertain the public. ERT will be truly independent from any public or private interests, ensuring polyphony, independent information and high quality content.

The broadcaster’s funding will derive from the fee collected through power utility bills for public television and will not burden the state budget, the government added. It will be run by a seven-member board of directors, two of which will be representatives of the employees. The bill will also include provisions abolishing benefits and privileges.

The upcoming bill has been under attack by the European partners in Brussels and has become an item in the ongoing negotiations. European lenders are worried that the re-hiring of the 2,500 ERT employees who were laid off will place a burden on the country's already stressed out budget.

The government has offered no backup plan if the European partners refuse to greenlight the bill, but according to reports, if that happens, it could push the bill further, tabling it after the end of the summer.

Source: AMNA

http://www.thetoc.gr/eng/news/article/government-to-table-bill-reinstating-public-tv-ert-on-monday

 

 

Από την ΝΕΡΙΤ στην ΕΡΤ : Να η ευκαιρία κ.Τσίπρα !

Από την ΝΕΡΙΤ στην ΕΡΤ : Να η ευκαιρία κ.Τσίπρα !

Γράφει ο Βασίλης Γκόλτσιος - Σύμβουλος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων.

Σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα , η ΕΡΤ αναμένεται να ανασυσταθεί και να επαναλειτουργήσει από μηδενική βάση, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πόρους από το ανταποδοτικό τέλος.

Μέσα στο Μάρτιο, την προσεχή εβδομάδα, θα έχει τελειοποιηθεί και ψηφισθεί το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Στην συνέντευξη που ακολούθησε μετά την επίσκεψη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει.

“Έχουμε ήδη επεξεργαστεί ένα σχέδιο και θα το εφαρμόσουμε, θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, ώστε να ανασυγκροτηθεί η ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση σε μια νέα βάση σε σχέση με αυτό που ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια(…). Θα ελέγχεται και σε μεγάλο βαθμό θα διοικείται και από τους ανθρώπους της, θα είναι μια ΕΡΤ στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών, ανεξάρτητων Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών.

Θέλω να γίνω σαφής ότι σε αυτό το σχεδιασμό τον βασικό πυρήνα των ανθρώπων που αντιστέκονται και επιμένουν στο μετερίζι για την πλουραλιστική ενημέρωση όχι απλά θα τον συνυπολογίσουμε και θα τον εντάξουμε, σε αυτόν τον σχεδιασμό αυτός ο κόσμος θα είναι συμμέτοχος και θα λάβει μέρος της ευθύνης, θα λάβει μέρος στην ευθύνη και στη συναπόφαση”.

Ο αρμόδιος Υπουργός Επικρατείας κ Ν. Παππάς στις προγραμματικές δηλώσεις τις Κυβέρνησης δήλωσεαπό το βήμα της Βουλής:

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ, γιατί ο λαός το αποφάσισε». Σε ένα μήνα, την προσεχή εβδομάδα ,έρχεται στην Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο με το οποίο θα καθορίζεται η επανίδρυση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

η ΕΡΤ ανοίγει ξανά «χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς μαύρο, η πληγή που άνοιξε στο σώμα της Δημοκρατίας μας θα κλείσει», τονίζοντας πάντως,πως δεν «μιλάμε για επιστροφή στο παρελθόν των αστρονομικών μισθών».


Όσοι πρώην εργαζόμενοι το επιθυμούν μπορούν να γυρίσουν στις δουλειές τους, οι αμοιβές των οποίων δεν θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό, καθώς καλύπτονται από το ανταποδοτικό τέλος.

Θα επανασυστήσουμε την ΕΡΤ, που θα είναι δημοκρατική και ανεξάρτητη, με διαφάνεια, αξιοποιώντας την πολύμηνη εμπειρία της αυτοδιαχείρισης, τόνισε ο κύριος Παππάς.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) ιδρύθηκε το 1975 και ήταν ο Δημόσιος Φορέας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης στην Ελλάδα

Η επωνυμία της ήταν «ΕΡΤ Α.Ε.» και ανήκε εξ' ολοκλήρου στο Ελληνικό Δημόσιο.Ως Δημόσιος φορέας Ενημέρωσης, η ΕΡΤ όφειλε να εκπέμπει πανελλαδικά.

Οι κύριες υπηρεσίες της ΕΡΤ ήταν η εκπομπή 5 τηλεοπτικών προγραμμάτωνκαι 27 ραδιοφωνικών εκ των οποίων τεσσάρων πανελλαδικών και των υπολοίπων τοπικών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η φωνή της Ελλάδος ήταν ο σταθμός της ΕΡΤ που απευθυνόταν στους Έλληνες του εξωτερικού, με ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, που αφορούσαν την Ελλάδα και εξέπεμπε μόνο στα βραχέα κύματα.

Είχε δικό του δορυφορικό πρόγραμμα με εκπομπή σε άλλες ηπείρους με στόχο την ενημέρωση του απόδημου Ελληνισμού.

Η ΕΡΤ μετέδιδε καθημερινά δελτία ειδήσεων με την εθνική και διεθνή επικαιρότητα, ντοκιμαντέρ, talkshows, αθλητικά γεγονότα και κινούμενα σχέδια. Προγράμματα όλων των ειδών. Ενημερωτικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές (ξένες και ελληνικές σειρές, μαγκαζίνο και τηλεπαιχνίδια), αθλητικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, μουσικές εκπομπές, παιδικό πρόγραμμα κλπ.

Έκλεισε στις 11 Ιουνίου 2013 με μια αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.Στις 19 Αυγούστου του 2011, η τότε κυβέρνηση ,στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και περιορισμού του λειτουργικού κόστους ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της εταιρείας. Τα κύρια κανάλια της ΕΡΤ θα ήταν η ΝΕΤ και η ΕΤ3, ενώ τα προγράμματα της ΕΤ1 θα ενσωματώνονταν στους εναπομείναντες δύο σταθμούς.

Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ θα διέκοπταν τη λειτουργία τους και τα προγράμματά τους θα ενσωματώνονταν επίσης στα προγράμματα της ΝΕΤ και της ΕΤ3.

Η ERTWORLD επίσης θα άλλαζε το πρόγραμμά της για να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του Απόδημου Ελληνισμού.

Ακολούθησε γενικός ξεσηκωμός των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Η Κυβέρνηση έπνεε τα λοίσθια και οποιαδήποτε αλλαγή απετράπη.

Στις 11 Ιουνίου 2013, ο αρμόδιος Υπουργός Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως τα μεσάνυχτα της ιδίας μέρας, η ΕΡΤ θα έκλεινε οριστικά και οι περίπου 2.656 εργαζόμενοι της θα απολύονταν.

Ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργούσε ένας νέος Δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας με προσωπικό κάτω των 1.000 ατόμων.

Στις 12 Ιουνίου 2013, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τον φορέα που θα αντικαθιστούσε την ΕΡΤ. Την Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνέτ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)

Το τι επακολούθησε είναι λίγο η πολύ γνωστά σε όλους.

Σήμερα όμως είμαστε στο δια ταύτα.

Η κυβέρνηση άλλαξε

Η νέα κυβέρνηση καλείται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και ήδη έχει καταρτίσει ένα σχέδιο νόμου.

Τι άραγε υπονοεί η Κυβέρνηση ότι η ΝΕΑ ΕΡΤ δεν θα έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ που έκλεισε και ότι η επανασύστασή της θα γίνει από μηδενική βάση;

Έχει κάποιο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο επανακαθορίζονται οι ανάγκες με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας στην από εδώ και τώρα εποχή;

Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο δηλώσεις και ένα σχέδιο νόμου με πολλές αοριστίες.

Σίγουρα η ΕΡΤ που ιδρύθηκε το 1975 είχε ανάγκη βασικού εκσυγχρονισμού και προσαρμογής στα σημερινά δεδομένα και στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες.

Πολλές υπηρεσίες έχουν ξεπερασθεί και πολλές νέες είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν.

Σαράντα χρόνια μετά την ίδρυσή της και με τις αλματώδεις τεχνολογικές η ΕΡΤ πραγματικά πρέπει να στηθεί σε νέες βάσεις.

Η προηγούμενη Κυβέρνηση, με το αψυχολόγητο κλείσιμο της ΕΡΤ πυροδότησε κύμα διαμαρτυριών και αντιδράσεων σε όλη την χώρα, γκρέμισε ένα όχι και ιδιαίτερα ευαγές Ίδρυμα με σημαντικά υψηλό κόστος λειτουργίας και όχι ιδιαίτερες προοπτικές.

Το χειρότερο ήταν ότι δεν είχε σχέδιο για την επόμενη ημέρα.

Οι ερασιτεχνισμοί που επακολούθησαν και που συνεχίσθηκαν μέχρι σήμερα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η σημερινή Κυβέρνηση έχει μία μοναδική ευκαιρία.

Παρέλαβε από την προηγούμενη Κυβέρνηση ουσιαστικά ένα μεγάλης αντικειμενικής αξίας και χρησιμότητας οικόπεδο μέσα στο οποίο μπορεί με άνεση, χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον χρόνο, να δημιουργήσει «την ΕΡΤ του μέλλοντος». Η σπουδή για την αποκατάσταση των εργαζομένων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδυασθεί με τον σχεδιασμό του νέου φορέα που ευαγγελίζεται.

Με συγκεκριμένο σχέδιο , αξιοποιώντας διεθνείς εμπειρίες και το στελεχιακό δυναμικό που θα επαναφέρει και που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Εταιρία, μπορεί να δημιουργήσει έναν Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας μας μέσα από έναν ανταγωνισμό ποιότητος και όχι φθήνιας. «Η δημιουργία μιας σύγχρονης, ανταγωνιστικής, δημοκρατικής και πολυφωνικής ΕΡΤ», κατά τον κ. Παππά.

Τους δίνεται συνεπώς μεγάλη και μοναδική ευκαιρία ,να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα.

Θα την αξιοποιήσουν;

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

http://makpress.blogspot.com


 

Αυστριακός τύπος: Τι θα γίνει όταν οι απολυμένοι της ΕΡΤ «συγκατοικήσουν» με τους υπαλλήλους της ΝΕΡΙΤ

Αυστριακός τύπος: Τι θα γίνει όταν οι απολυμένοι της ΕΡΤ «συγκατοικήσουν» με τους υπαλλήλους της ΝΕΡΙΤ

7. Μαρτίου, 2015

Με τίτλο «Επιστροφή στο στούντιο», η αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ», κάνει ένα εκτενές δημοσίευμα με θέμα την επικείμενη «αναγέννηση» της ΕΡΤ.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η επαναλειτουργία της ΕΡΤ θα είναι το «δεύτερο νομοσχέδιο από την ανάληψη των καθηκόντων της που καταθέτει η νέα ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα» και «θεωρείται σίγουρο πως θα ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία, ενώ θα έχει έντονα συμβολικό χαρακτήρα».

Σημειώνεται επίσης ότι οι απολυμένοι, οι οποίοι επί 20 μήνες λειτουργούσαν το σταθμό «ERTopen», θα πρέπει τώρα να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη με τους παλιούς συναδέλφους τους που εργάζονταν έως τώρα στο διάδοχο σχήμα, κάτι που «δεν αποκλείει αντιπαραθέσεις καθώς η κατάργηση της ΕΡΤ άφησε ανοικτές πληγές, το κλείσιμο των οποίων συνιστά τώρα μια μεγάλη πρόκληση». τονίζει το δημοσίευμα της «Βίνερ Τσάιτουνγκ».

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται αναδρομή σε εκείνη τη «μοιραία ημέρα», την 11 η Ιουνίου 2013, όταν η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά αποφάσισε το «πραξικοπηματικό κλείσιμο» της ΕΡΤ, επικαλούμενη «αδιαφάνεια» και «απίστευτη σπατάλη».

Η ΕΡΤ όμως, όπως τονίζεται, απείχε πολύ από μια χρεοκοπία, καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, με έτος ίδρυσης το 1938, «ο οποίος τελευταία χρηματοδοτούνταν με ένα ανταποδοτικό τέλος 40 ευρώ κατά νοικοκυριό το χρόνο, όχι μόνον δεν είχε χρέη αλλά παρουσίαζε ετήσια έσοδα περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ωστόσο δεν ωφέλησε σε τίποτε, και με μια ξαφνική κατάργησή τους εξαφανίστηκαν τρία πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά προγράμματα, ένα δορυφορικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, πάνω από δύο δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί, ένα τηλεοπτικό περιοδικό, ορχήστρες και χορωδίες, 2656 συνεργάτες απολύθηκαν», γράφει η «Βίνερ Τσάιτουνγκ».

Όπως αναφέρεται κατόπιν, εκατοντάδες πρώην συνεργάτες συνεχίζουν από τότε, χωρίς πληρωμή, να παράγουν μέσα από ένα μικρό στούντιο ως «ERTopen», ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της παλιάς ΕΡΤ, στης οποίας το κτίριο εγκαταστάθηκε από το Νοέμβριο 2013 η δημιουργηθείσα από την τότε κυβέρνηση Δημόσια Τηλεόραση που από το 2014 ονομάζεται ΝΕΡΙΤ και εμφανίζεται ως «ανεξάρτητη» από την κυβέρνηση, «κάτι που βέβαια κάθε άλλο ήταν, καθώς μοναδικός ιδιοκτήτης της είναι το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ προβλέπει την αποκατάσταση του καθεστώτος που ίσχυε πριν την 11η Ιουνίου 2013, με την επιστροφή στις θέσεις εργασίας τους, όλων των τότε συνεργατών της που το επιθυμούν και δεν έχουν στο μεταξύ συνταξιοδοτηθεί ή εγκατασταθεί στο εξωτερικό, και με την εκ νέου ενεργοποίηση του συνολικού προγράμματος τη

http://www.crashonline.gr

 

O αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

O αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

 

1/3./2015


« ... Δεν διανοούμαι ως εργατολόγος οι απολυμένοι της ΕΡΤ να μην επαναπροσληφθούν με το μισθό που υπηρετούσαν πριν απολυθούν ... », τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.


http://www.paraskhnio.gr/mitropoylos-me-misthoys-pro-apolysis-th/


Video: https://www.youtube.com/watch?v=BQhfLPXeseI 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 266 από 268

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

Α-Δ ΔΙΔΥΜΩΝ_14.JPG
Image Detail
Α-Δ ΖΑΤΟΥΝΑΣ_5.JPG
Image Detail
GO_TO_TOP