Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Εξηγήσεις επί επεξηγήσεων με ορίζοντα μετά το Πάσχα για την νέα ΕΡΤ

Εξηγήσεις επί επεξηγήσεων με ορίζοντα μετά το Πάσχα για την νέα ΕΡΤ

12.03.2015

Στέλιος Ιωάννου

Με πολλά "κενά" το νομοσχέδιο αλλά και ευάλωτο σε ευρωπαϊκές προσφυγές

Από διαμαρτυρία σε non paper κι από non paper σε "ευλογίες" πάει το θέμα της ανασύστασης της ΕΡΤ, το οποίο εξελίσσεται πλέον σε σήριαλ. Η κυβέρνηση από τη μια -ορθώς- δεν θέλει να απογοητεύσει τους αντιστεκόμενους εργαζομένους του φορέα από την άλλη δεν θέλει να κατηγορηθεί και για μετεκλογικές διώξεις των εργαζομένων της ΝΕΡΙΤ, αφού εκτός των άλλων, αρκετοί -ίσως κάποιοι- εξ αυτών, ανήκουν πολιτικά και στο χώρο της κυβερνώσας παράταξης.

Το "πρόγραμμα" λέει ότι η ΕΡΤ θα ξανανοίξει στις 20 Απριλίου, ωστόσο η ημερομηνία αυτή, παρά το ότι φαίνεται μακρινή, δεν απέχει πολύ για να γίνουν αυτά που πρέπει.

Οι αντιδράσεις για το νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε, το οποίο έχει πολλά… “λευκά σημεία” που θα πρέπει να διευκρινιστούν, παραμένουν πολλές κυρίως βέβαια από το χώρο της αντιπολίτευσης, αλλά και από παλιούς εργαζομένους.

Χθες το τμήμα των εργαζομένων που “πρόσκειται” πολιτικά στην κυβέρνηση, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νομοσχέδιο, στο οποίο δίνεται μεν “συγχωροχάρτι” στο στελεχιακό δυναμικό της ΝΕΡΙΤ, -ζητώντας τους απλώς ..”ένα ευχαριστώ” για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ-, τονίζεται παράλληλα ωστόσο ότι το προτεινόμενο πλαίσιο είναι μάλλον γενικόλογο.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει σαφής αναφορά στις νέες δομές της ΕΡΤ -χαρακτηριστικό είναι ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στην ΕΤ3 για παράδειγμα- ενώ παράλληλα, η εμπειρία της αυτοδιαχείρισης, δεν αξιοποιείται καθόλου καθώς η νέα ΕΡΤ είναι απολύτως ελεγχόμενη από τον αρμόδιο υπουργό, χωρίς να έχει καν έστω την τυπική απόδοση των εξουσιών που την αφορούν  σε ένα -έστω και πολιτικά τοποθετημένο- πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

Το θέμα της οικονομικής επιβίωσης του φορέα, είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό. Το ανταποδοτικό τέλος, με το οποίο θα πρέπει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς θα μπορούσαν να επιβιώσουν τουλάχιστον 3 ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί με τη χρήση του, δεν διασφαλίζεται ότι θα αξιοποιηθεί επαρκώς, όχι για τη δημιουργία ενός ακόμα κρατικού οργανισμού/μηχανισμού, αλλά για την ανάπτυξη μιας πραγματικά ανεξάρτητης ραδιοτηλεόρασης, με λειτουργία πρότυπο.

Ευάλωτη σε ευρωπαϊκές προσφυγές

Επίσης -κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που ενδεχομένως θα αποτελέσει, μεταξύ άλωλν, πεδίο προσφυγών στην ΕΕ- με τη δημιουργία του νέου φορέα -γιατί έτσι όπως προωθείται θεσμικά για νέο φορέα μιλάμε-, δεν δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης εργασίας και σε άλλους πολίτες που αυτή τη στιγμή έχουν μείνει άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα οπτικοακουστικών.

Με τον τρόπο αυτό, η ΕΡΤ αντιμετωπίζεται ως αποκλειστικός προνομιακός χώρος εργασίας αυτών που απολύθηκαν από τον παλιό φορέα της ΕΡΤ -λόγω κατάργησης του- και όχι κάθε εργαζομένου που ενδεχομένως έχει ανάγκη εργασίας, σε μια χώρα που πλέον, μετράει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανέργους.

Φαίνεται λοιπόν σα να δημιουργείται ένας νέος φορέας με προϋπολογισμό 320 εκατομμύρια ευρώ, όπου προσλαμβάνονται χωρίς κανένα διαγωνισμό και χωρίς κανένα επιπλέον κριτήριο ή προσόν -πέραν της προηγούμενης απασχόλησης και αυτή όχι λόγω ειδικών προσόντων αλλά απλώς λόγω κατάστασης- μια και μόνο συγκεκριμένη ομάδα, αποκλείοντας ουσιαστικά κάθε άλλο ευρωπαίο πολίτη.

Τι περιλαμβάνει το νέο non paper της κυβέρνησης

ΕΡΤ: Μέτρα αντιμετώπισης των παθογενειών του παρελθόντος

1. Κατάργηση προνομίων, περικοπή της σπατάλης των μεικτών και εξωτερικών παραγωγών, καθώς και των κρυφών αμοιβών. Ουσιαστικός οικονομικός έλεγχος των πεπραγμένων του παρελθόντος.

2. Πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου μετά από δημοσίευση προκήρυξης και εφαρμογή των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

3. Οι όροι του βαθμολογικού και μισθολογικού καθεστώτος του προσωπικού που θα προσλαμβάνεται θα καθορίζονται με επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας. Προσωπικό με συμβάσεις έμμισθης εντολής θα επιλέγεται μετά από δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

4. Η ανάθεση έργου ή παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα πραγματοποιείται μετά από δημόσια προκήρυξη στον ιστότοπο της ΕΡΤ.

5. Το κόστος έργων και υπηρεσιών που ανατίθενται δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% του ετήσιου προϋπολογισμού.

6. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ διορίζεται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

7. Τα 2 μέλη του ΔΣ εκ των εργαζομένων εκλέγονται με άμεση, μυστική και καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ.

8. Η ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ είναι ασυμβίβαστη με άλλο δημόσιο αξίωμα, θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή σε διοίκηση συνδικαλιστικών ενώσεων.

9. Θεσμοθετείται κοινωνικός έλεγχος της ΕΡΤ με την –για πρώτη φορά υποχρεωτική- συγκρότηση των Συμβουλίων Κοινωνικού Ελέγχου ανά περιφέρεια.

 

http://www.mediacell.gr

 

Κ. Αρβανίτης: «Ο κ. Θεοδωράκης πλέει στη θολή μετριότητα του Ποταμιού του»

Κ. Αρβανίτης: «Ο κ. Θεοδωράκης πλέει στη θολή μετριότητα του Ποταμιού του»

Ο διευθυντής του 105,5 Στο Κόκκινο Κώστας Αρβανίτης απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το Ποτάμι του Σ. Θεοδωράκη, η οποία κάνει λόγο για σπατάλες στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση του Κώστα Αρβανίτη:

"H σημερινή ανακοίνωση του Ποταμιού που αφορά στις αμοιβές αλλά και στα εσωτερικά του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", έχει μέγιστο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην εγκυρότητα της πληροφόρησης. Θα βοηθήσουμε λοιπόν στο ρεπορτάζ δίνοντας τις αμοιβές τόσο τις δικές μου στην διαδρομή στην ΕΡΤ, όσο και του ηγέτη του κόμματος κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη. Την εποχή που ο κος Θεοδωράκης ήταν στην ΝΕΤ ελάμβανε 23.490 μικτά για μία εκπομπή ωριαία, ενώ εγώ ελάμβανα 4226 μικτά περίπου 2.600 καθαρά για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Πόσο μάλλον την περίοδο της πρωινής ενημέρωσης 2012 - 2013, όταν οι καθαρές αποδοχές μου από την ΕΡΤ, δεν ξεπέρασαν τα 1500,  όπως και των άλλων συναδέλφων με βάση την ΣΣΕ.

Η σημερινή προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου του «Ποταμιού» έχει βασικό στόχο να παρουσιάσει ότι όλοι είμαστε ίδιοι ή σχεδόν ίδιοι.

Να απαξιώσει την προσπάθεια για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ .

Σας επισυνάπτω τις λίστες αμοιβών την εποχή που ο κύριος Θεοδωράκης ήταν πρωταγωνιστής στην ΝΕΤ, καθώς και την τελευταία σύμβαση μου στην  ΕΡΤ .

Σε ότι αφορά στο Κόκκινο έχω δηλώσει ότι είμαι και παραμένω  στο ραδιόφωνο που με τόσο κόπο χτίζουμε καθημερινά μαζί με τους συναδέλφους μου, τόσο πολιτικά όσο και δημοσιογραφικά ο κος Θεοδωράκης πλέει στην θολή μετριότητα του ποταμιού του.

http://www.alfavita.gr

 

Απάντηση Βαξεβάνη σε Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Απάντηση Βαξεβάνη σε Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντάει στον Σταύρο Θεοδωράκη για το θέμα της ΕΡΤ και τις κατηγορίες περί προσλήψεων εργαζομένων του Κόκκινου στην ΕΡΤ

Αγαπητέ Σταύρο

Ποτέ δεν ήσουν καλός δημοσιογράφος και έτσι δεν μου κάνει εντύπωση που σε μια ανακοίνωση μερικών σειρών έχεις τόσες ανακρίβειες για γνωστά και εμφανή γεγονότα. Έτσι λοιπόν κατανοώ το έλλειμα και απλώς σημειώνω:

1.Δεν είμαι και δεν ήμουν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήμουν κανενός κόμματος αν και είμαι και δηλώνω Αριστερός. Αλλά πάνω απ όλα είμαι δημοσιογράφος.Δηλαδή η πολιτική μου άποψη δεν με εμποδίζει να ασκώ τη δημοσιογραφία ανεξάρτητα και μαχητικά. Όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις φωτογραφία μου, όπως δικιές σου, ούτε με το Σημίτη, ούτε με το Γιάννο,ούτε με τον Άκη, ούτε με την οικογένεια Παπανδρέου.Όχι γιατί δεν θα μπορούσα να έχω τέτοιες φωτογραφίες ως δημοσιογράφος, αλλά γιατί η αντίληψή  μου δεν μου επέτρεπε να ακίζομαι ναρκισσιστικά με την εξουσία.Αντιθέτως έχω πολλές από πολέμους και αρκετές με χειροπέδες που μου φόρεσαν γιατί  υπερασπίστηκα τη δημοσιογραφία. Εν ολίγοις είμαι δημοσιογράφος και όχι κονφερανσιέ. Είμαι Αριστερός αλλά όχι δημοσιοσχεσίτης της εξουσίας.

2.Δεν εργάζομαι στο “Κόκκινο”, άρα μάλλον είναι δύσκολο να με άκουσε κάποιος στο “Κόκκινο” να λέω πως θα πάω στην ΕΡΤ.

3. Δεν θα  πάω στην ΕΡΤ και ούτε μου πρότεινε κάποιος να πάω.Αντιθέτως βρίσκομαι στα πρόθυρα συμφωνίας με ιδιωτικό κανάλι.

Αν παρ όλα αυτά ρωτηθώ από κάποιον για το κόστος και τις σπατάλες στην ΕΡΤ, εκεί μπορώ να πω πολλά. Μπορώ να αντιπαραθέσω δηλαδή στοιχεία και να ρωτήσω πώς μια εκπομπή έρευνας όπως “το Κουτί της Πανδώρας”, με 20 εργαζόμενους που γύριζε όλο τον κόσμο στοίχιζε 18.000 ευρώ (με δημοσιευμένα στοιχεία Σταύρο μου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) ενώ μια εκπομπή σου που γυριζόταν σε ένα στούντιο και στην οποία πρόσφερε όλα τα μέσα Παραγωγής η ΕΡΤ ενώ εσύ είχες 4-5 δημοσιογράφους στοίχιζε 20.000 ευρώ κάθε βράδυ. Είναι σωστό το νούμερο Σταύρο μου που γράφουν;Γιατί δεν υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία; Μήπως τα έχεις; Πόσο κόστιζε δηλαδή μια συνέντευξη σαν αυτή που βρήκα στο youtube, όπου λιβανίζεις τον Παπαδήμο;

Επίσης να σου πω Σταύρο μου πως δεν είναι ντροπή να έχουν δουλέψει άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην ΕΡΤ. Ντροπή είναι να σου αποδίδουν πως ως δημοσιογράφος υπηρέτησες περισσότερο τα αφεντικά και λιγότερο τη δημοσιογραφία. Ντροπή είναι επίσης όταν επιλέγεις την πολιτική, να κάνεις τρεις στις τρεις ερωτήσεις στη Βουλή που σχετίζονται με τον Μπόμπολα

ΥΓ. Αν Σταύρο δεν έχεις γράψει εσύ την ανακοίνωση σου ζητώ συγνώμη. Με μπέρδεψε η επιφανειακή προσέγγιση και η επιπόλαιη δημοσιογραφία που αποπνέει.

Στοίχιζε αυτή η εκπομπή Σταύρο 20.000 ευρώ;

http://www.thepressproject.gr/article/74337/Apantisi-Baksebani-se-Theodoraki-gia-tin-ERT

 

Ανακοίνωσή για την ΕΡΤ, Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιώαννης Μιχελογιαννάκης

Με σημερινή του ανακοίνωση επί των θεμάτων της επικαιρότητας ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιώαννης Μιχελογιαννάκης, τοποθετείται για το θέμα του ανοίγματος της ΕΡΤ όπως και για τη στάση του ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του για την ΕΡΤ ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρει:

Η ύπαρξη και η λειτουργία των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα, ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο και μάλιστα, ιδιαίτερα απαραίτητο για την ασφαλή τοπική πληροφορία.

Θεωρώ αδιανόητη, την μη αποκατάσταση και λειτουργία των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα, έπειτα και από τον ανιδιοτελή αγώνα τους, ο οποίος  πέρα από το πρακτικό, είχε και συμβολικό χαρακτήρα, στην ανατροπή της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) και ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), οι οποίες πραξικοπηματικά λύθηκαν.

Ο συμβολισμός της ΕΡΤ και καθαρίστριες υπουργείου οικονομικών, ήταν σημαδιακά και προσέφεραν πολλά στην ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης.

http://www.creteplus.gr/news/parembaseis-mixelogiannaki-gia-tis-perifereiakes-ert-kai-baroufaki-121568.html

 

Το Ποτάμι: Nα ρωτήσουν τα στελέχη τους για τις σπατάλες στην ΕΡΤ

Το Ποτάμι: Nα ρωτήσουν τα στελέχη τους για τις σπατάλες στην ΕΡΤ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκαν αν το Ποτάμι γνωρίζει τις σπατάλες, που έγιναν στην ΕΡΤ. Και βέβαια τις γνωρίζουμε και έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να μην επαναληφθούν. Αλλά πριν ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνθεί στο Ποτάμι για να μάθει για τις σπατάλες, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ ΑΕ. Ας ξεκινήσει από τον Κώστα Αρβανίτη και τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι όπως ήδη έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους στο «Κόκκινο», ετοιμάζονται να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στην καινούργια ΕΡΤ. Αν δεν βρουν άκρη με τα δύο αυτά συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς είμαστε στην διάθεσή τους και για να τους υποδείξουμε και άλλα στελέχη τους, που πρωταγωνιστούν σήμερα στην επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είχαν για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην ΕΡΤ ΑΕ.

Κατά τα λοιπά περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μια ουσιαστική απάντηση στην κριτική που κάναμε στο νομοσχέδιο.

 

ΠΑΣΟΚ: Το ν/σ για την ΕΡΤ ιδρύει τη Ραδιοτηλεόραση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

ΠΑΣΟΚ: Το ν/σ για την ΕΡΤ ιδρύει τη Ραδιοτηλεόραση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, το οποίο δόθηκε για διαβούλευση χθες, νεκρανασταίνει τις χειρότερες εποχές της παλαιάς κρατικής ραδιοτηλεόρασης, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αντί να θωρακίσει την ανεξαρτησία, που τραυμάτισε η απαράδεκτη παρέμβαση της Ν.Δ. τον Ιούνιο του 2013, (την οποία ως ΠΑΣΟΚ είχαμε έντονα καταδικάσει), την υπάγει και πάλι στον Υπουργό, καταργεί τις πρόσφατες εγγυήσεις διαφάνειας που είχαν νομοθετηθεί και προβλέπει τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου αποκλειστικά από την κυβερνητική πλειοψηφία και μάλιστα σε πρώτη φάση από τον ίδιο τον Υπουργό.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι «ουσιαστικά ιδρύει τη Ραδιοτηλεόραση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με προφανή στόχο την ωμή κυβερνητική προπαγάνδα (και μάλιστα με το γνωστό απειλητικό ύφος κατά αυτών που ασκούν κριτική, όπως διαπιστώνεται το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο έχουμε συνεχείς κυβερνητικές επιθέσεις κατά Μέσων Ενημέρωσης)».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει καμία αξιολόγηση, βρίθει φωτογραφικών διατάξεων, όπως αυτή που εξαιρεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. από την υποχρέωση να έχει έστω πτυχίο και οδηγεί σε αύξηση του ανταποδοτικού τέλους μέσω της εν λευκώ εξουσιοδότησης στον Υπουργό να το καθορίζει.

http://www.naftemporiki.gr/story/924854/pasok-to-ns-gia-tin-ert-idruei-ti-radiotileorasi-syrizaanel

 

 

 

Σελίδα 261 από 268

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

DSC01941.JPG
Image Detail
DSC01931.JPG
Image Detail
GO_TO_TOP