Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Βούτσης: Επιστρέφει ο βασικός μέτοχος στα κανάλια – Ο εμμονικός Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ για να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων

Βούτσης: Επιστρέφει ο βασικός μέτοχος στα κανάλια – Ο εμμονικός Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ για να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων

7/4/2015


Η κυβέρνηση ρίχνει στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Εξ υπαρχής συζήτηση για τις συχνότητες, για τον βασικό μέτοχο, για τον αριθμό των αδειών, για τη Digea.

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης κατέστησε σαφές ότι το κεφάλαιο «νέο ψηφιακό τοπίο» ανοίγει καθώς πεποίθηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι πως την προηγούμενη πενταετία «στήθηκε η πιο χοντρή διαπλοκή για να παγιωθεί το νέο μιντιακό τοπίο».

Η παρέμβαση του κ. Βούτση έρχεται να προστεθεί στη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία, από κοινού με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, για τη διαχείριση των δικτύων και του ψηφιακού φάσματος, αλλά και στον έλεγχο που ενεργοποιείται για τον τραπεζικό δανεισμό υπερχρεωμένων επιχειρήσεων ΜΜΕ.

«Χοντρή διαπλοκή»

«Είναι σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ουσιαστικός διάλογος για το σύνολο του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στην Ελλάδα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε ότι αναφερόμαστε σ' «έναν διάλογο που δεν έγινε ποτέ. Και όποτε έγινε, κατέληξε σε συμπεράσματα τα οποία ήταν αντίθετα με τα συμφέροντα της διαπλοκής και ως εκ τούτου δεν εφαρμόστηκε τίποτα».

«Πόσες συχνότητες χωράει η Ελλάδα; Εννοώ που να είναι βιώσιμες και με την έννοια της διαφημιστικής πίτας κλπ. Πόσα κανάλια εθνικής εμβέλειας; Πόσα μπορεί να υπάρχουν και να είναι βιώσιμα; Δύο; Δυόμισι; Τρία; Όχι οκτώ, όμως. Ούτε επτά. Αυτό το ζήτημα πότε θα συζητηθεί; Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα έχει προεξάρχοντα ρόλο. Για τα υπόλοιπα μιλάμε. Για να είναι και αυτά ανταγωνιστικά, βιώσιμα, υπαρκτά. Μπορεί να είναι άλλα πέντε, έξι νομίζετε; Δεν μπορούν να είναι τόσα», είπε ο κ. Βούτσης.

Ο υπουργός υπογράμμισε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις και τι θα γίνει με την Digea, γιατί «υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της προηγούμενης περιόδου. Σκάνδαλο πατεντάτο. Έχει το βασικό ασυμβίβαστο. Διότι ο πάροχος προγράμματος είναι και αυτός που κάνει το κουμάντο σε σχέση με αυτόν που δίνει και μοιράζει τις συχνότητες. Είναι ίδιοι. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει».

«Δεκαεπτάμισι, δεκαοκτώ εκατομμύρια έδωσαν οι κύριοι των ιδιωτικών καναλιών για τη χρήση του ψηφιακού φάσματος. Δίνουν 300 εκατομμύρια οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η χρήση του ψηφιακού φάσματος συνεπώς που αλλάζει εντελώς το τοπίο, δεν μπορεί να μείνει στα χέρια που έμεινε», επέμεινε ο κ. Βούτσης και κάλεσε όλες τις πλευρές να αναρωτηθούν γιατί το ΕΣΡ έμεινε το ίδιο και σε πλήρη αδυναμία επί σειρά ετών να παρέμβει. Την εποχή, δηλαδή, «που παιζόταν το πέρασμα από τη μια εποχή στην άλλη». «Αυτή η υπόθεση είναι ένα από τα βασικά σημεία που στήθηκε η χοντρή διαπλοκή για να περάσει η νέα μιντιακή εποχή στην προηγούμενη πενταετία. Πολύ χοντρή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εσωτερικών κατήγγειλε ότι το μαύρο στην ΕΡΤ ήταν αποτέλεσμα συναλλαγής τής τότε κυβέρνησης με τα ιδιωτικά κανάλια για να χάσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση τον ρόλο που της αναλογούσε στο ψηφιακό τοπίο.

Αναφερόμενος στο «μαύρο» της ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως «ήταν ένα μεγάλο δώρο, ένα μέρος ενός deal που έγινε με τα ιδιωτικά κανάλια. Δευτερευόντως ήταν οι εμμονές του πρωθυπουργού. Ήταν κυρίως ένα μεγάλο deal, διότι τότε αποσαφηνιζόταν το ψηφιακό τοπίο και πώς ακριβώς θα μπαίναμε εκεί».

«Η ΕΡΤ είχε, με δαπανηρότατες εγκαταστάσεις, αποκτήσει πολύ καλό εξοπλισμό και για το HD και για να μπορέσει να μπει σαν πάροχος σε αυτή τη νέα εποχή. Και βεβαίως προβλεπόταν και από το νόμο», είπε ο κ. Βούτσης και εξήγησε:«Να έχει είτε έτσι είτε αλλιώς μια άδεια και οι άλλοι να διαγωνιστούν για κάποιες άλλες άδειες. Το μαύρο ήταν πραγματικά ένα δώρο, σε μια σχέση που αναπτύχθηκε τότε. Σχέση συναλλαγής ανάμεσα στην τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, με τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Και εξ αυτού έμεινε δικομματική η κυβέρνηση, δηλαδή έφυγε η ΔΗΜΑΡ».

»Ήταν κορυφαίο ζήτημα. Και όταν συζητάμε να επανέλθει η ΕΡΤ στην προτεραία κατάσταση, προφανώς εννοούμε αυτό: να επανέλθει η ΕΡΤ με το σύνολο των δομών της, από το περιοδικό, τα μουσικά σύνολα, τους ραδιοσταθμούς σε όλους τους νομούς που κρατήθηκαν με νύχια και με δόντια από τους εργαζόμενους, να μπορέσει δηλαδή να αποτελέσει ισχυρό πόλο στη νέα εποχή των media, δημόσιο, κοινωνικό, ανεξάρτητο, με τους εργαζόμενους μέσα, με το αρχείο της, με την τεχνολογία της, με τον πολιτισμικό της ρόλο. Αυτή είναι η ουσία».

 

koolnews.gr

 

 

 

CPR for Greece's ERT

CPR for Greece's ERT

We look at the resurrection of Greece's state-owned broadcaster and what it means for the local media.

04 Apr 2015  

A little less than two years ago Greece's state-owned broadcaster ERT was shut down. The government of the day called it an austerity measure, saying ERT was corrupt and wasteful.

It is obvious the Syriza government is in a hurry to reinstate the old ERT. They are expecting that the political situation may change, and they want to have a friendly governing board in the new broadcaster.

Patelis Kapsis, former minister of state (New Democracy)

But many Greeks saw it as an act of politics - not least the employees who defied the closure and kept working without pay.

The ERT occupation became a symbol in the fight against austerity. Which partly explains why the newly elected Syriza coalition, led by Prime Minister Alexis Tsipras is so determined to get the channel back on the air.

Another explanation is that the new government needs friends in the media - and it expects that the rough ride that Syriza got in privately-owned corporate media in the run-up to the election - will continue now that it is in office.

But many have criticised the new government's legislative attempt to revive ERT, saying it is too similar to previous bills that parliament has seen and that it fails to address previous issues.

Greece has serious financial problems and a state broadcaster does cost money. There is a legitimate question as to whether Syriza will be able to afford this venture and if ERT's content will be up to scratch.

The Listening Post's Nic Muirhead reports from Athens on the resurrection of ERT.

Source: Al Jazeera

https://www.aljazeera.com/programmes/listeningpost/2015/04/cpr-greece-ert-150404123555013.html


 

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Βουλή για την ΕΡΤ – Ολα στο φως λέει το Ποτάμι – Κόντρα με βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Βουλή για την ΕΡΤ – Ολα στο φως λέει το Ποτάμι – Κόντρα με βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ

07|04|2015

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού με αφορμή το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν τις γνωστές αιτιάσεις για την κατά το παρελθόν επαγγελματική σχέση του επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρου Θεοδωράκη με την ΕΡΤ και τα αίματα... άναψαν.

Ετσι, ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να καταθέσει ενόψει της επικείμενης συζήτησης του ν/σ στην Ολομέλεια, τις συμβάσεις όλων των Υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων που συνδέονταν επαγγελματικά με την ΕΡΤ.

Οι «καυτοί» διάλογοι στην Επιτροπή

• Αννέτα Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ): Επειδή άκουσα τον συνάδελφο από το ΠΟΤΑΜΙ τον κ. Δανέλλη να μιλάει για σπατάλες και για τη διαφάνεια, η οποία όπως τονίζει δεν εξασφαλίζεται μέσα από το παρόν νομοσχέδιο, θα ήθελα απλώς να του πω, ότι δεν έχει παρά να ρωτήσει τον επικεφαλής του κόμματός του, ώστε να πάρει μια ιδέα του τι σήμαιναν προκλητικά συμβόλαια.

• Χριστίνα Ταχιάου (Το Ποτάμι): Τι είδους ΕΡΤ θα ανοίξει; Μια ΕΡΤ στην οποία οι εργαζόμενοι θα έχουν το βουλευτή προστάτη τους, όπως ήταν τότε; Μια ΕΡΤ στην οποία οι πολιτικές παρεμβάσεις ήταν διαρκείς;

• Αγλαΐα Κυρίτση (ΣΥΡΙΖΑ): Τώρα, όσο για τους προστάτες βουλευτές που είπατε, μπορείτε να ρωτήσετε και τον επικεφαλής του κόμματός σας, αυτός ίσως μπορέσει να σας απαντήσει καλύτερα.

• Σπυρίδων Δανέλλης (Ειδικός Αγορητής του Ποταμιού): Καταρχήν, θέλω να πω ότι ας έχουμε υπόψη όσο φορτισμένη συναισθηματικά και αν είναι η συζήτηση επί θεμάτων, με τα προσωπικά βιώματα, που είναι απολύτως σεβαστά του καθενός, ότι η πολιτική δεν χτίζεται με το θυμικό, χτίζεται με τη λογική και με τις αρχές. Το δεύτερο, που θέλω να πω, είναι ότι επειδή δεν περιποιεί τιμή, μάλιστα, σ' ένα κόμμα της Αριστεράς, να επανέρχεται ξανά και ξανά αφήνοντας συκοφαντικές αιχμές για τον κ. Θεοδωράκη, είναι μια ευκαιρία με την συζήτηση που έχουμε και που θα έχουμε και μεθαύριο στην Ολομέλεια, να δει το φως της δημοσιότητας τις επαγγελματικές συμβάσεις που εκείνος είχε ως δημοσιογράφος με την ΕΡΤ και να δούμε και τις επαγγελματικές σχέσεις και συμβάσεις που είχαν Βουλευτές, Υπουργοί, Ευρωβουλευτές, τα τελευταία 10, 15, 20 χρόνια. Θα είναι εξαιρετικό και θα είναι και μια κάθαρση, γιατί δεν μπορούμε να συζητάμε σε ένα επί και επίπεδο έτσι, δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν.

• Χριστινα Ταχιάου: (Ομιλεί εκτός μικροφώνου) Ευρωβουλευτές, παράγοντες και πολλούς άλλους.

• Γρηγόρης Ψαριανός: (Ομιλεί εκτός μικροφώνου) Όλα στο φως.

https://www.iefimerida.gr/news/200449/vgikan-ta-mahairia-sti-voyli-gia-tin-ert-ola-sto-fos-leei-potami-kontra-me-voyleytines

 

 

Τι είδους ΕΡΤ δεν θέλουμε

Τι είδους ΕΡΤ δεν θέλουμε

07/04/2015

 

ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΑΠΙΔΗΣ

Σε λίγο καιρό θα συμπληρωθούν δυο χρόνια από τη στιγμή που η χώρα έγινε διεθνώς ρεζίλι με το ξαφνικό μαύρο της ΕΡΤ. Τότε η κυβέρνηση Σαμαρά, στο όνομα των διαρθρωτικών αλλαγών, και βασικά επειδή δεν της έβγαιναν τα νούμερα για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που είχε υπογράψει (κι όχι καθ' υπόδειξη των δανειστών), αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ και να εκπέμψει ένα μαύρο περιφρονητικό σήμα προς την ίδια τη Δημοκρατία, της οποίας αναφαίρετος πυλώνας είναι τα ΜΜΕ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που να διαφωνούν ότι υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις για πρακτικές διαφθοράς, ασυδοσίας και σπατάλης στην ΕΡΤ και τη συνακόλουθη ανάγκη ριζικής αναδιάρθρωσής της.

Όπως δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που να διαφωνούν με το γεγονός ότι θάφτηκε ένας φορέας εθνικής σημασίας (εντός κι εκτός Ελλάδας), η ΕΡΤ και φυτεύτηκε στη θέση της πρώτα μια ΔΤ και μετά μια ΝΕΡΙΤ. Μάλιστα σε μια χέρσα γη, το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της οποίας συνεχίζει να είναι εντελώς αρρύθμιστο.

Στην Ελλάδα, μετά και την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης, όλοι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν είτε χωρίς άδειες λειτουργίας είτε με προσωρινές άδειες λειτουργίας των οποίων η ισχύς έχει λήξει ή παράνομα παραταθεί επ' αόριστον. Το αρμόδιο όργανο, βάσει Συντάγματος για την χορήγηση αδειών παροχής περιεχομένου όπως και για την επιβολή ποινών, είναι το ΕΣΡ. Αυτό όμως δεν διενεργεί διαγωνισμό εξαιτίας της παράνομης παράτασης της θητείας των μελών του που έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό. Παράνομης γιατί δεν συμπίπτει η βούληση των 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων που απαιτεί το Σύνταγμα για τον διορισμό νέων μελών. Κι αντί να οριστούν νέα μέλη, παρατείνεται η θητεία των παλαιότερων μελών. Έχει γίνει ήδη επτά φορές! Ιδού η πρόκληση για όποια κυβέρνηση θέλει να ρυθμίσει τον ραδιοτηλεοπτικό χάρτη.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έρχεται η κυβέρνηση Τσίπρα να επανασυστήσει την Δημόσια Τηλεόραση και να επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ. Ή μάλλον καλύτερα να φροντίσει για την αναβίωσή της και την αποκατάσταση των αδικιών που επέφερε η κυβέρνηση Σαμαρά με το κλείσιμό της.

Η συζήτηση για την δημιουργία ενός σύγχρονου, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, ραδιοτηλεοπτικού φορέα που χρειάζεται η χώρα και το κοινοβουλευτικό της σύστημα, ασφαλώς και δεν εξαντλείται σε ένα άρθρο.

Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε στα εξής δύο κρίσιμα σημεία

1. Ο “ξαφνικός θάνατος” ΕΡΤ από τον κ. Σαμαρά μόνο ριζοσπαστική μεταρρύθμιση στο χώρο των ΜΜΕ δεν ήταν.

2. Η “ανάσταση” της ΕΡΤ από τον κ. Τσίπρα μόνο ριζοσπαστική μεταρρύθμιση στο χώρο των ΜΜΕ δεν θα είναι!

Για να εφαρμόσει μια κυβέρνηση αλλαγές που θα επιφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, δύο προϋποθέσεις είναι αναγκαίες: Πολιτικό όραμα και στρατηγικό σχεδιασμό.

Στην Ελλάδα του 2015, είναι πρόωρο (;) ακόμα μάλλον να συμφωνήσουμε τι μεταρρυθμίσεις χρειαζόμαστε. Μήπως να το πάμε ανάποδα; Να εντοπίσουμε τουλάχιστον τι μεταρρυθμίσεις δεν χρειαζόμαστε; Γιατί σίγουρα τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν κάναμε όσα πρέπει αλλά κάναμε και πολλά που δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε.

Ας δούμε όμως τι δεν χρειαζόμαστε στην ΕΡΤ και υπάρχει στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή:

•Η αναβίωση ενός κυβερνητικού μηχανισμού προπαγάνδας, πλήρους κομματικής και συνδικαλιστικής επιρροής με την αναβίωση μοντέλων συνδιοίκησης

•Η δυνατότητα στον εκάστοτε Υπουργό Επικρατείας να ορίζει το ΔΣ της ΕΡΤ (αντί το ΔΣ να ορίζεται από μια ανεξάρτητη αρχή από προσωπικότητες κύρους)

•Η σύσταση ενός φορέα χωρίς επιχειρησιακό σχέδιο που δεν ξέρει πόσα κανάλια έχει σε λειτουργία και κυρίως πόσα και ποιο σκοπό εξυπηρετούν

•Η τεχνητή συγκόλληση, ως μέθοδος επαναπρόσληψης παλιών (ΕΡΤ) και νέων (ΝΕΡΙΤ) εργαζομένων χωρίς ποιοτικά κριτήρια, που ασφαλώς και δεν είναι μόνο θέμα τυπικών προσόντων.

•Ένας φορέας για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση που έχει περισσότερους διοικητικούς υπαλλήλους απ' ότι δημοσιογράφους, παραγωγούς και μουσικούς.

•Μια αόριστη και ακοστολόγητη πρόταση για τους μισθούς των εργαζομένων, που εμπεριέχει την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους (έστω κι αν δε διατυπώνεται ρητά στο κατατεθέν νομοσχέδιο) με απόφαση του διορισμένου, από τον Υπουργό πάντα, ΔΣ, γιατί, πολύ απλά, με ανταποδοτικό τέλος στα 3 ευρώ, 2.500 εργαζόμενοι δεν μπορούν να πληρωθούν.

•Η επανασύσταση ενός ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δεν ανταποκρίνεται (καμία πρόβλεψη στο νομοσχέδιο) στις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών μετά την έκρηξη του διαδικτύου σ' όλο τον αναπτυγμένο κόσμο.

•Ένα ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα αναντίστοιχο του ευρωπαϊκού και ελληνικού πολιτισμού που δεν εξυπηρετεί το τρίπτυχο: μη χειραγωγούμενη πληροφόρηση-εκπαίδευση-ψυχαγωγία.

•Τελικά, μια τηλεόραση μη δημόσια αλλά κομματική που δεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να επιτελέσει τον δημόσιο και κοινωνικό σκοπό της, σε μια εποχή που η στάθμη της ποιότητας -έτσι κι αλλιώς- είναι πολύ χαμηλή εξαιτίας της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Την παράδοση των κυβερνήσεων που εξαγγέλλουν τομές και ρυθμίσεις συμβάλλοντας στην απορρύθμιση τελικά, συνεχίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σαν αντιπολίτευση κατήγγειλε τις κυβερνητικές πρακτικές αλλά σαν κυβέρνηση δεν τολμά να προκαλέσει την αλλαγή των μελών του ΕΣΡ, ούτε την εξυγίανση της ΕΡΤ. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το μέγεθος της ΕΡΤ, αν θα είναι λίγο πιο “μεγάλη” ή λίγο πιο “μικρή”. Το θέμα είναι να είναι “δική” μας και να “ελέγχουμε” το ραδιοτηλεοπτικό παιχνίδι.

Η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα της Ευρώπης που μπήκε στην τηλεοπτική εποχή. Αν και πρωτοεξαγγέλθηκε η ίδρυση τηλεοπτικού οργανισμού ήδη από το 1951, ήταν το δικτατορικό καθεστώς που για λόγους προπαγάνδας κυρίως, τελικά επέβαλε το 1968 την ίδρυσή του. Η δε ελληνική ραδιοφωνία ιδρύθηκε το 1935 επί Μεταξά.

Eίναι καιρός πια να αλλάξουμε εποχή.

https://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%84-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5

 

 

Σελίδα 379 από 488


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

Κέντρο Εκπομπής Υμηττού_1.jpg
Image Detail
Κέντρο Εκπομπής Θάσου_3.jpg
Image Detail
GO_TO_TOP