Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Έναρξη διαπραγματεύσεων για την σύναψη Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Μετά από συνεχείς και τις ανυποχώρητες προσπάθειες του Συλλόγου μας η Διοίκηση της ΕΡΤ απέστειλε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τον

Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) και τα συμπράτοντα Σωματεία

Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ (ΕΕΡΤ)

Σωματείο Εργαζομένων Καλλιτεχνικών Ορχηστρών & Χορωδίας ΕΡΤ (ΣΕΚΟΧΕΡΤ)

Η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/11/2019

Τα Σωματεία:

Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ)

Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ (ΕΕΡΤ)

Σωματείο Εργαζομένων Καλλιτεχνικών Ορχηστρών & Χορωδίας ΕΡΤ (ΣΕΚΟΧΕΡΤ)

κατέθεσαν το πλαίσιο των αιτημάτων για διαπραγμάτευση.


Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

1. Πεδίο Εφαρμογής

2. Όροι και συνθήκες εργασίας

 • Χρόνος εργασίας
 • Ειδικά ωράρια – συμψηφιστικά ωράρια

3. Καθορισμός τακτικών αποδοχών

Με την παρούσα καθορίζονται οι αποδοχές του προσωπικού της ΕΡΤ ΑΕ με τρόπο ώστε να μην προκαλείται άνιση μεταχείριση μεταξύ των κλάδων, των ειδικοτήτων και των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

4 Καθορισμός αποδοχών καλλιτεχνικών ειδικοτήτων

5. Καθορισμός πρόσθετων αποδοχών

6. Επιδόματα

 • Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας
 • Βρεφονηπιακό

7. Προϋπηρεσία

8. Διευκόλυνση στην άσκηση του υπηρεσιακού έργου

 • Δαπάνες και αποζημίωση υπαλλήλων στις μετακινήσεις
 • Διατακτικές προμήθειας προϊόντων

9. Καθηκοντολόγιο

Περιγραφή γενικών και ειδικών καθηκόντων και δικαιωμάτων των εργαζόμενων ανάλογα με την θέση εργασίας τους.

10. Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού

11.Υπηρεσιακός Οργανισμός ΕΡΤ ΑΕ

Κεντρικές Υπηρεσίες, Μουσικά Σύνολα, ΕΡΤ3, Περιφερειακοί Σταθμοί.

12. Θέματα που αφορούν το Γενικό Κανονισμό του Προσωπικού της ΕΡΤ ΑΕ

 • Κλάδοι
 • Ειδικότητες
 • Ρυθμίσεις για την ένταξη ή αλλαγή ειδικότητας

13. Χρόνος ισχύος της παρούσης

Αγία Παρασκευή, 14/3/2019


Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να αποστείλει προτάσεις - αιτήματα επι των διαπραγματεύσεων μπορεί μέσω των mail του Συλλογουpasimite@ert.gr

pasimite2@gmail.com

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


Τη Δυτέρα 16 Σεπτ. 2019 συνεδρίασε η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ  της  Βουλής  με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά τα άρθρα 43Α του Κανονισμού της  Βουλής και 9 του ν. 4173/2013,  όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το άρθρο 7 του ν. 4324/2015,  των προτεινομένων,    από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Στυλιανό Πέτσα, κ.κ.  Κωνσταντίνου Ζούλα, Γεωργίου Γαμπρίτσου, Νικόλαου Ελματζιόγλου και Ιωάννας Στεφανάκη, για διορισμό στις θέσεις Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και δύο (2) μελών του  Διοικητικού   Συμβουλίου της  ανώνυμης εταιρείας  με την επωνυμία  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  Α.Ε.  (ΕΡΤ Α.Ε.) ,  αντιστοίχως,  και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.
Δείτε το  Video της συνεδρίασης

 

Συνάντηση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ με τον Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, αρμόδιο για την ΕΡΤ


Πραγματοποιήθηκε χθες 25/7/2019 η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Προεδρείου του ΠΑΣΥΜΗΤΕ με τον αρμόδιο για την ΕΡΤ Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Στέλιο Πέτσα και τους συνεργάτες του.

Στην συνάντηση θέσαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη και τους συναδέλφους μας. Θέματα που έχουν άμεση επίδραση στο κλάδο μας, στην προοπτική και το μέλλον της ΕΡΤ και αφορούν :

 • Τις θέσεις εργασίας μας και τις μεγάλες ελλείψεις σε αρκετές μονάδες, καθώς και τον τεχνολογικό εξοπλισμό  που απαξιώνεται.
 • Την επιχειρησιακή ΣΣΕ και την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 15 του Ν.1264/1982, με την οποία, από κοινού, δικαιώνονται ΠΑΣΥΜΗΤΕ, ΣΕΚΟΧΕΡΤ και ΕΕΕΡΤ και  εξουσιοδοτούνται στην σύναψη της ΣΣΕ. Επικεντρωθήκαμε στα δίκαια και χρονίζοντα αιτήματα μας, που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της πρότασης διαπραγμάτευσης προς τη Διοίκηση της ΕΡΤ.
 • Τις υπέρογκες δαπάνες κυρίως για τα δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων Super League 1, Super League 2, Football League και άλλων υπερτιμημένων αθλητικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με το ανταποδοτικό τέλος, αλλά και την αναστολή μεγάλου μέρους του επενδυτικού προγράμματος για τεχνολογικό εξοπλισμό.
 • Τέθηκαν και άλλα σημαντικά οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα, που χρειάζονται άμεσες, συγκεκριμένες και αποφασιστικές λύσεις.

Υποστηρίξαμε ότι για όλα αυτά τα θέματα με θεσμικές διαδικασίες, με διάλογο και συνεργασία μπορεί να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις και να υπάρξουν πραγματικά θετικά αποτελέσματα.

Ο Υπουργός αφού τόνισε τον ουσιαστικό και σημαντικό ρόλο του Τεχνικού κλάδου στην λειτουργία και στη παραγωγική διαδικασία της ΕΡΤ, έθεσε ως βασική προϋπόθεση την εμπιστοσύνη μεταξύ των εργαζομένων, του Υπουργείου και της Πολιτείας και ζήτησε για αυτό και τη δική μας συμβολή.

Αναφέρθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή και στις θέσεις του για Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αμερόληπτη και ανταγωνιστική.

Ο κ. Πέτσας θεώρησε τα αιτήματα μας δίκαια, όπως και τη διεκδίκηση της υπογραφής ΣΣΕ. Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν, όπου υπάρχουν ελλείψεις και πραγματικές ανάγκες τεχνικών θα συμπληρωθούν με τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μείωση δραστηριοτήτων και κλείσιμο καναλιών. Διαβεβαίωσε ότι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων και των άλλων αθλητικών μεταδόσεων, θα υπάρξουν συμφωνίες επωφελείς για όλες τις πλευρές, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Τέλος δεσμεύτηκε για τη διατήρηση του ανταποδοτικού τέλους στο σημερινό επίπεδο.

Συμφωνήθηκε η συνέχιση των συναντήσεων με θεματικές ενότητες και η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ Συλλόγου και Υπουργείου.

Εμείς καταγράφουμε τα θετικά συμπεράσματα αυτής της συνάντησης, εντείνοντας τις προσπάθειες για την υλοποίηση των θέσεων μας.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ


 

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για την ΚΥΑ της ΕΡΤ 25/6/2019

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για την ΚΥΑ της ΕΡΤ 25/6/2019


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΑ

Αγία Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ  σας προσκαλεί στη συζήτηση που διοργανώνει


την  Τρίτη 25 Ιουνίου  στις 13:00

στο  Ραδιομέγαρο  της  ΕΡΤ

1ος όροφος  Studio Β

Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

για την ενημέρωση των μελών και των συναδέλφων σχετικά με την ΚΥΑ της αναβίωσης.Θα αναλυθούν όλα τα θέματα  που  αφορούν την ΚΥΑ  και  την εφαρμογή της από τους ομιλητές εργατολόγους :


          Κατερίνα  Θεοδωράτου,

          Δημήτρη  Βασιλείου

Οι ομιλητές θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους  συναδέλφους. 

Επίσης κάθε συνάδελφος μπορεί από σήμερα να αποστέλλει ερωτήματα στα email του Συλλόγου :  pasimite@ert.gr ,  pasimite2@gmail.com  

Για την ενημέρωση των συναδέλφων της Περιφέρειας η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming). Το link θα αναρτηθεί πριν την έναρξη της συζήτησης στην ιστοσελίδα μας www.pasimite.grΤο  Δ.Σ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Εξώδικη διαμαρτυρία-ΔΗΛΩΣΗ

Αγία Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αρ. Πρωτ. : 298

Της επιχειρησιακής πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ ΑΕ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ)», που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, Λ. Μεσογείων, αρ. 432, με ΑΦΜ 997779073 νομίμως εκπροσωπούμενης.

                                  ΠΡΟΣ - ΚΑΤΑ

1)       Ιωάννη Δρόσο,  Διευθύνοντα Σύμβουλο  ΕΡΤ Α.Ε.

2)       Νικόλαο Μερτζάνη, Εντεταμένο Σύμβουλο Ενημέρωσης ΕΡΤ Α.Ε.

3)       Ευάγγελο Λουριδά, Γενικό Δ/ντη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΡΤ Α.Ε.

4)       Ιωάννη Σμυρλάκη,  Γενικό Δ/ντη Ενημέρωσης  ΕΡΤ Α.Ε.

5)       Γιώργο Σιούλα,  Γενικό Δ/ντη Τηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε.

6)       Φίλο Πέτρο,  Γενικό Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών ΕΡΤ Α.Ε

7)       Ιωάννη Βουγιουκλάκη,  Γενικό Δ/ντη  Nέων Μέσων ΕΡΤ Α.Ε

8)       Αλέξανδρο Κάντερ Μπάξ,  Γενικό Δ/ντη ΕΡΤ 3.

εδρευόντων όλων στην Λ. Μεσογείων αρ. 432 ( Ραδιομέγαρο ΕΡΤ ΑΕ) εκ της εργασίας τους

 

----------------------------------------------------

 

Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος μας εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των τεχνικών της ΕΡΤ ΑΕ και είναι ενεργός άνω των 40 ετών στην επιχείρηση.

Ο νόμος 4324/2015 αναβίωσε τις εργασιακές μας σχέσεις με την ΕΡΤ ΑΕ και εμείς έκτοτε είμαστε στις επάλξεις για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, δεδομένου ότι αποτελούμε τη ραχοκοκαλιά του τεχνικού παραγωγικού και λειτουργικού δυναμικού της.

Ωστόσο, αν και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αν και με τις  άοκνες προσπάθειες μας η ΕΡΤ ΑΕ λειτουργεί παραγωγικά σε όλες τις Υπηρεσιακές Τεχνικές  Μονάδες σε όλη την Ελλάδα, αν και  σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έφτασε να εκπέμπει και αυτόνομα ψηφιακά, αντιληφθήκαμε εδώ και αρκετό καιρό, ότι ο παραγκωνισμός των υπηρεσιών μας βαίνει αυξανόμενος και μάλιστα χωρίς κανένα δικαιολογητικό λόγο και προς ζημία της ΕΡΤ ΑΕ, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ιδιωτικές εταιρίες για την κάλυψη των εξωτερικών τηλεοπτικών λήψεων με κάθε τεχνικό μέσο που μπορεί να χρειαστεί δηλ.  OB VAN, αυτοκίνητα δορυφορικής εκπομπής, φορητά τηλεοπτικά συνεργεία κλπ.

 Εξ' άλλου αν και το τεχνικό προσωπικό της ΕΡΤ Α.Ε. διαχρονικά έχει υψηλή κατάρτιση και δεκαετίες πείρας, παρ’ όλα αυτά από την ημεροχρονολογία επανόδου μας στην υπηρεσία υπάρχει κλίμα αποστράτευσης μας από τις εξωτερικές μεταδόσεις.

Ειδικότερα, παγιώθηκε το κλίμα αυτό από το έτος 2017 και συγκεκριμένα από την 17η Μαρτίου 2017,  όταν ο τότε Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ  εξέδωσε την με αριθμό πρωτοκόλλου 4058 απόφαση με θέμα : <<Σύστημα διάθεσης – Διαχείρισης τεχνικών  μέσων και προσωπικού της ΕΡΤ – Α.Ε.>>, μέσω της οποίας έγινε μία μη σύννομη παρέμβαση στη διαχείριση του τρόπου ανάθεσης των εξωτερικών μεταδόσεων στα τμήματα της ΕΡΤ ΑΕ, έναντι των  ιδιωτικών, η οποία έκτοτε συνεχίζεται  εντεινόμενη με αλόγιστο τρόπο, εφόσον σε πάμπολες περιπτώσεις ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ και χρησιμοποιούνται χωρίς καμία σοβαρή αιτία ιδιωτικά, χωρίς μάλιστα να τηρείται καν η αρχή του μειοδοτικού διαγωνισμού και της αιτιολόγησης της αδυναμίας χρήσης των μέσων της ΕΡΤ ΑΕ.

Τόσο λοιπόν η ανωτέρω απόφαση όσο  και ο τρόπος που έχει γίνει χρήση αυτής, έρχεται σε αντίθεση με το υπάρχον νομικό πλαίσιο που αφορά τις Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών όπως εκσυγχρονίστηκε με την προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ ( Ν. 4412/2016 ) και εφαρμόζεται πάγια στην ΕΡΤ ΑΕ .

Αφ' ενός διότι το δημόσιο συμφέρον απαιτεί τα χρήματα που δαπανώνται για να αμειφθούν ιδιωτικές εταιρίες κατ’ αρχήν να διατεθούν για την ανανέωση του εξοπλισμού μας και την πρόσληψη νέων υπαλλήλων τεχνικών.

Στη συνέχεια και διότι διαπιστώσαμε ότι οι άνω προμήθειες των ιδιωτικών υπηρεσιών σε ετήσια βάση στον κλάδο, ξεπερνούν κατά πολύ  το κατώτατο επιτρεπόμενο στον άνω νόμο όριο και συνεπώς  η απ’ ευθείας ανάθεση μέρους αυτών, συνιστά κατάτμηση των δαπανών και έτσι "παράκαμψη" του άνω νομοθετικού πλαισίου που απαγορεύεται ρητά και στην περίπτωση των εξωτερικών μεταδόσεων.

Εξ' άλλου έχουν πέσει στην αντίληψη μας και αρκετές περιπτώσεις αλόγιστων δαπανών που μπορούν ακόμα και να χαρακτηριστούν ως "υπερτιμολογήσεις", αφού  διαφέρουν σημαντικά η αρχική πρόβλεψη με το τελικό τιμολόγιο, δηλαδή, ενώ έχει προϋπολογιστεί χαμηλότερο κόστος,  κατόπιν χρεώνονται επιπλέον παροχές και υπηρεσίες που το ανεβάζουν δυσανάλογα και αποτελούν δαπάνες χωρίς κανένα δικαιολογητικό λόγο, αφού ήδη η ΕΡΤ ΑΕ διαθέτει τα επιπλέον υλικά, όπως ράγες, steadicam, φακούς, γεννήτριες, φώτα, Κ.Λ.Π.. Επίσης κατ’ επανάληψη έχει παρατηρηθεί και η υποστελέχωση αυτών των συνεργείων, χωρίς το σύνολο των αναγκαίων ειδικοτήτων και χωρίς τα απαιτούμενα πτυχία που προβλέπονται για τη λειτουργία τους.

Καλά γνωρίζετε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. έχει δικά της τεχνικά μέσα και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό, μόνο δε στην περίπτωση που αδυνατεί πραγματικά και αποδεδειγμένα να  καλύψει ορισμένα γεγονότα, μπορεί να ανατίθεται σε ιδιωτικά συνεργεία η κάλυψη τους και αυτό μόνο κατόπιν αιτιολογικής έκθεσης νομιμότητας και σκοπιμότητας και κατόπιν ειδικής διαγωνιστικής διαδικασίας προμήθειας των υπηρεσιών αυτών.

Έτσι, ενώ επανειλημμένα  σας έχουμε εκθέσει το παραπάνω  ζήτημα, ενώ τακτικά εγγράφως και προφορικώς σας έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας και έχουμε διαμαρτυρηθεί έντονα  για τον τρόπο που σεις οι ίδιοι διαχειρίζεστε αυτές τις αναθέσεις και ενώ σας έχουμε  εκθέσει συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου δαπανώνται ποσά πολλαπλάσια του κόστους λειτουργίας των συνεργείων της ΕΡΤ ΑΕ,

Παρ’ όλα αυτά η πρακτική αυτή της κατ' αποκοπήν ανάθεσης σε ιδιώτες έχει ενταθεί κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019 και ανησυχούμε ότι θα ενταθεί περαιτέρω, το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω των αυξημένων αναγκών τηλεοπτικής κάλυψης των Εθνικών Εκλογών, που έχουν προκηρυχτεί για τις 7 Ιουλίου 2019.

 

Σας δηλώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε να ενοικιάζεται τηλεοπτικός εξοπλισμός σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ η ΕΡΤ έχει την δυνατότητα και το προσωπικό να καλύψει με δικά της μέσα μεγάλο ποσοστό αυτών των αναγκών, ούτε θα δεχτούμε να γίνονται τέτοιου είδους αναθέσεις σε ιδιωτικές εταιρίες με τη χρήση του μητρώου συνεργατών και χωρίς να υπάρχει αιτιολογική έκθεση για  το λόγο  και διαγωνιστική διαδικασία για το κόστος (όπως προβλέπει ο νόμος), έτσι να επιλέγονται αυθαίρετα ιδιωτικές εταιρίες, την ίδια στιγμή που ο εξοπλισμός της ΕΡΤ δεν χρησιμοποιείται.

Έτσι, και προκείμενου να διαφυλάξουμε τις εργασιακές συνθήκες, άλλα και τα συμφέροντα της ΕΡΤ ΑΕ, διαμαρτυρόμαστε έντονα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ και  ενημερώνουμε με την παρούσα ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί χρήση ιδιωτών χωρίς αιτιολόγηση και νόμιμη διαδικασία η αντίδραση μας θα είναι άμεση με όποια συνδικαλιστικά και  ένδικα μέσα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε κατά των ενεργειών αυτών που θίγουν τον πυρήνα της εργασιακής μας σχέσης και προοπτικής με την ΕΡΤ ΑΕ.

 

 

Αγία Παρασκευή 14 Ιουνίου

 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 

Σελίδα 3 από 268

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Κανένα γεγονός

Η σελίδα μας στο Facebook

Facebook Image

Athens - Electronix 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΑΒΡΙΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΥ


Δεν μπορείς να ζητάς από τους άλλους αξιοπρέπεια χωρίς πρώτα απ'όλους εσύ να είσαι αξιοπρεπής.... Κρίμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ HD

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD & ΕΡΤ" την οποία οργάνωσε ο σύλλογός μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Το πληροφοριακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών μπορείται να το δείτε εδώ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Ενημέρωση δικηγόρων ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ για ΚΥΑ 2019

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 1

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 2

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 3

Συζήτηση ΠΑ ΣΥ ΜΗ ΤΕ για το ασφαλιστικό Μέρος 4

Ραδιοφωνικό μουσείο - πάρκο ΕΡΤ

Κέντρο Εκπομπής Δολιανά (PLIS...
Image Detail
Α-Δ ΔΙΔΥΜΩΝ_6.JPG
Image Detail
GO_TO_TOP